Kendall Jenner på het ferie med One Direction-Harry

Se bildene som får kjærlighetsryktene til å svirre!

RYKTENE GÅR: Kendall Jenner og Harry Styles ser ut til å ha et ekstra godt øye til hverandre om dagen.  Foto: NTBscanpix
RYKTENE GÅR: Kendall Jenner og Harry Styles ser ut til å ha et ekstra godt øye til hverandre om dagen. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mens lillesøster Kylie Jenner (18) fant lykken med rapperen Tyga (26) i fjor, har det vært relativt stille rundt kjærlighetslivet til supermodellen og «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kendall Jenner (20).

Det forandret seg imidlertid i romjula, da hun ble avbildet på romantisk ferie sammen med den britiske «One Direction»-stjernen Harry Styles (21). 

De unge stjernene ga hverandre kjærlige blikk og kyss på en luksusyacht utenfor øya Saint Barthélemy i Karibien. Bildene har satt liv i ryktene om at «Keeping up with the Kardashian»-skjønnheten og sangstjernen er et nytt par.

Bildene viser at stjernene ligger tett ved siden av hverandre på hver sin solseng, og at de angivelig deler et kyss mens de skjuler seg under et håndkle. 

Prøver på nytt

Dette er ikke første gang Kendall og Harry viser at de har et ekstra godt øye til hverandre. I 2013 hadde turtelduene en kort romanse. 

- Harry har mye tid om dagen, nå som «One Direction» har en pause. Han prøver å vinne henne tilbake, og det ser ut som det funker, sier en kilde til nettsiden US Weekly. 

SMELLVAKKER: Harry Styles skal angivelig ha falt pladask for Kendall Jenner da hun i desember gikk ned catwalken under Victoria's Secret Fashion Show 2015. Foto: NTBscanpix
SMELLVAKKER: Harry Styles skal angivelig ha falt pladask for Kendall Jenner da hun i desember gikk ned catwalken under Victoria's Secret Fashion Show 2015. Foto: NTBscanpix Vis mer

En annen kilde forteller at det var Styles som gjorde det slutt med modellen i 2014, men da han så henne under Victoria's Secret Fashion Show like før jul, kom følelsene brått tilbake.

- Alle vennene hans fortalte hvor mye han skrøt av henne. Han synes hun ser helt fantastisk ut, sier kilden. 

Kjent damemagnet

Harry Styles er en kjent damebedårer og har tidligere vært sammen med sangstjernen Taylor Swift (26), «Pussycat Dolls»-stjernen Nicole Scherzinger ​(37) og den 14 år eldre TV-profilen Caroline Flack (36). 

En kilde nettsiden Hollywoodlife har pratet med, hevder at Taylor Swift, som er en god venninne av Kendall, er fullstendig sjokkert over de nye romanseryktene. 

- Taylor hørte av en felles venn at Harry og Kendall er sammen igjen, og nyheten sjokkerte henne. Hun kan ikke tro hva venninnen ser i Harry. Hun føler ikke at hun kan stole på Kendall lenger, sier kilden til nettsiden.

Hverken Kendall eller Harry har så langt kommentert de nye romanseryktene.

EKS-KJÆRESTER: Taylor Swift og Harry Styles var et par i 2012 og gjorde det slutt tidlig i 2013.  Foto: NTBscanpix
EKS-KJÆRESTER: Taylor Swift og Harry Styles var et par i 2012 og gjorde det slutt tidlig i 2013. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kendall Jenner havnet på sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer