Kendall Jenner krever 89 millioner for ett bilde

Superstjernen går til søksmål mot produsent som hun mener har brukt bilde av henne uten lov.

GÅR RETTENS VEI: Kendall Jenner saksøker hudpleiefirma for 89 millioner kroner.  Foto: Rex Features
GÅR RETTENS VEI: Kendall Jenner saksøker hudpleiefirma for 89 millioner kroner. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kendall Jenner (20) har de siste årene blitt en av verdens mest ettertraktede supermodeller.

Ifølge nettstedet Hollywoodtake.com er den unge skjønnheten blant verdens best betalte modeller, så det er ingen tvil om at hun tar godt betalt for jobbene hun gjør. 

Nå går den vakre brunetten rettens vei mot et hudpleiefirma med navnet Cutera, etter de angivelig har brukt bilder av Jenner i en reklamekampanje uten tillatelse. 

Ifølge nettstedet People henger reklameplakatene av Jenner nå rundt omkring i storbyen New York. 

Saken fortsetter under bildet. 

ANNERKJENT: Kendall Jenner er blant verdens mest ettertraktede modeller. Her gikk hun under Victoria's Secret Fashion Show i november.  Foto: SipaUSA
ANNERKJENT: Kendall Jenner er blant verdens mest ettertraktede modeller. Her gikk hun under Victoria's Secret Fashion Show i november. Foto: SipaUSA Vis mer

Skyhøy sum

Det er ikke akkurat småpenger supermodellen saksøker firmaet for. Nettsiden skriver nemlig at hun saksøker Cutera for 89 millioner norske kroner. 

IKKE GODKJENT REKLAME: Hudpleiefirmaet Cutera har brukt bilde av Kendall Jenner i en reklamekampanje - angivelig uten tillatelse.  Foto: Cutera
IKKE GODKJENT REKLAME: Hudpleiefirmaet Cutera har brukt bilde av Kendall Jenner i en reklamekampanje - angivelig uten tillatelse. Foto: Cutera Vis mer

«Firmaets bruk av Kendall Jenners navn og bilde har ikke blitt godkjent. De har ikke bedt henne om lov til å bruke hennes ansikt for å selge produkter», står det i sakspapirene, ifølge People. 

I tillegg krever Jenner at alle inntekter firmaet tjener for å ha brukt hennes ansikt i kampanjen, skal gå direkte til henne.

Kendall Jenner har selv ikke kommentert saken. 

Trøbbel i kjærlighetslivet

Den siste tiden har det vært mye oppmerksomhet rundt den smellvakre 20-åringen, spesielt etter romanseryktene begynte å svirre rundt henne og One Direction-kjekkasen Harry Styles (22).

Det har lenge vært spekulert i om de unge turtelduene er et par, men ved juletider ble spekulasjonene styrket da de dro på en het badeferie sammen. 

Kort tid etter ble det imidlertid kjent at det var trøbbel i paradis for de unge superstjernene. 

Ifølge The Sun forlot nemlig modellen Harry i raseri på en kjendisfest i West Hollywood forrige måned. Mens ungpikeidolet stod på scenen, forlot Victoria's Secret-modellen festen.

- Det ser ikke bra ut for Kendall og Harry, fortalte en kilde til The Sun.

VAR PÅ FERIE SAMMEN: Rett etter nyttår ble Kendall Jenner og Harry Styles avbildet på het badeferie sammen. Foto: Splash News
VAR PÅ FERIE SAMMEN: Rett etter nyttår ble Kendall Jenner og Harry Styles avbildet på het badeferie sammen. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Nå bryter de tausheten om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer