NY FLØRT: Kendall Jenner og basketspilleren Blake Griffin har blitt observert sammen hver dag den siste tiden. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT: Kendall Jenner og basketspilleren Blake Griffin har blitt observert sammen hver dag den siste tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kendall Jenner:

Kendall Jenner datet sin nye flamme fem dager i strekk

- Hun har det veldig gøy nå, sier en kilde.

Publisert

(Seoghør.no): Supermodellen Kendall Jenner (21) har tidligere vernet om sitt privatliv, og holdt kortene tett til brystet når det kommer til kjærlighetslivet sitt.

Nå ser det imidlertid ut som den 21 år gamle modellen er villig til å slakke tøylene litt.

Hun har nemlig blitt observert de siste fem dagene sammen med NBA-spiller Blake Griffin (28).

De to turtelduene skal ha vært på en rekke stevnemøter den siste uken, og ble blant annet observert utenfor den populære restauranten Nobu i Malibu på lørdag, og ved Soho Beach House i Malibu på fredag.

Saken fortsetter nedenfor.

ANERKJENT BASKETSPILLER: Blake Griffin spiller for NBA-klubben Los Angeles Clippers. Foto: NTB scanpix
ANERKJENT BASKETSPILLER: Blake Griffin spiller for NBA-klubben Los Angeles Clippers. Foto: NTB scanpix Vis mer

Allerede onsdag ble de to observert sammen vest i Hollywood på Craigs restaurant, før de fulgte opp med ny date dagen etter.

Det er foreløpig ikke kjent om det er romantiske følelser mellom dem, men ifølge kilder nær Jenner er det hele i startfasen.

- Kendalls hverdag blir snart opptatt med jobb fremover, så hvem vet hva som vil skje med Blake da. Hun har det veldig gøy nå og det er det som betyr noe for henne. Hun tar jobben seriøst, og det er hennes førsteprioritet nå, sier en kilde til People.

Saken fortsetter under bildet.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Holder mulighetene åpne

Blake Griffin har to barn, sønnen Ford (4) og datteren Finley (snart 1), med ekskjæresten Brynn Cameron (31).

Selv om Kendall Jenner egentlig aldri har stått offentlig frem med en kjæreste, vil ikke det si at det er stille på kjærlighetsfronten.

Nylig ble hun koblet med artist A$AP Rocky (28), etter at de over en lengre periode har vært å se sammen.

HEMMELIGHETSFULLE: Kendall Jenner og rapperen A$AP Rocky har vært å se sammen en rekke ganger det siste året. Foto: NTB scanpix
HEMMELIGHETSFULLE: Kendall Jenner og rapperen A$AP Rocky har vært å se sammen en rekke ganger det siste året. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kendall holder mulighetene åpne. Hun dater fremdeles A$AP Rocky, men hun og Blake henger og hun ser potensialet der, forklarer en kilde til People.

Allerede i februar begynte flere å spekulere i om vennskapet mellom Jenner og A$AP Rocky hadde utviklet seg til noe mer.

Da de begge deltok under et arrangement i New York, var det nemlig flere øyenvitner som så de ferske turtelduene i het flørt.

- Vanskelig å binde seg

Tidligere har den smellvakre modellen også vært koblet til basketspilleren Jordan Clarkson (25) og One Directions-kjekkasen Harry Styles (23).

Sistnevnte duo ble avbildet under en yacht-ferie i januar i fjor, men romansen skal ha tatt slutt kort tid etter.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hun liker Harry veldig godt, men han er som enhver ung rockestjerne og synes det er vanskelig å binde seg, sa en kilde til People.com i april.

I oktober i fjor åpnet den ettertraktede stjernen seg om sitt aller første kyss. Det skjedde i dusjen, sa hun til bladet W Magazine.

- Du kommer til å synes dette høres sinnsykt ut, men det er ikke så sykt som det høres ut som. Det var i dusjen, men den var ikke på. Vi var fullt påkledd og spilte nødt eller sannhet, og det var med tre gode venner, sa hun, ifølge Contactmusic.

LES OGSÅ: Advarer mot Kim Kardashians PR-stunt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer