- Kendall Jenner dater Nick Jonas

Er dette Hollywoods nyeste par?

NYTT PAR?: Hverken Kendall Jenner eller Nick Jonas har bekreftet forholdet - men ifølge kilder UsMagazine har snakket med skal de to nettopp ha begynt å date. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR?: Hverken Kendall Jenner eller Nick Jonas har bekreftet forholdet - men ifølge kilder UsMagazine har snakket med skal de to nettopp ha begynt å date. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Til tross for at denne sommeren har vært preget av bitre Hollywood-brudd, er det heldigvis noen over dammen som klarer å ha troen på kjærligheten.

Reality-babe og supermodell Kendall Jenner (19) og popstjernen Nick Jonas (22) har den siste tiden begynt å date, skriver UsMagazine, og ifølge nettstedet er det deres felles venninne Gigi Hadid (20) som har lekt «Kirsten Giftekniv».

Modellen er nemlig kjæreste med Nicks bror Joe Jonas (25), og skal av egoistiske grunner, som UsMagazine skriver, har introdusert de to kjendisene for hverandre:

- Gigi vil rett og slett ha Kendall rundt seg til enhver tid. Hun er sikker på at det kommer til å bli veldig gøy om de fire henger sammen.

BESTEVENNINNER: Kendall Jenner og Gigi Hadid fotografert på shopping i Los Angeles i sommer. Hun har spleiset Kendall med kjærestens lillebror. Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNINNER: Kendall Jenner og Gigi Hadid fotografert på shopping i Los Angeles i sommer. Hun har spleiset Kendall med kjærestens lillebror. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han synes hun er veldig

Kendall og Jonas er i startfasen av forholdet, og ifølge nettstedet foregår mye av flørtingen via tekstmeldinger på sosiale medier:

- De har hatt en flørtende tone helt fra starten av. Nick er singel, og klar for å date. Han synes hun er veldig hot, sier en kilde til nettstedet.

FORELSKET: Gigi Hadid med kjæresten Joe Jonas. Han er Nick Jonas' storebror. Foto: Broadimage
FORELSKET: Gigi Hadid med kjæresten Joe Jonas. Han er Nick Jonas' storebror. Foto: Broadimage Vis mer

Artisten og låtskriveren var kjæreste med skuespilleren Olivia Culpo (23) i to år, inntil forholdet tok slutt i juni.

Kendall Jenner har tidligere blitt linket opp til One Direction-kjekkasen Harry Styles (21), men de to har aldri bekreftet forholdet.

Foreløpig har heller ikke Jenner eller Jonas kommentert de ferske kjærlighetsrytene.

LES OGSÅ: Kendall Jenner strålte i rødt på rød løper