Kendall Jenner avslørte helseproblem på TV

- Jeg klarer ikke å bevege meg om natten.

FULL TIMEPLAN: Kendall Jenner har gjort det stort som modell de siste åra. Nå forklarer 20-åringen at hun sliter med helsa. Foto: SipaUSA
FULL TIMEPLAN: Kendall Jenner har gjort det stort som modell de siste åra. Nå forklarer 20-åringen at hun sliter med helsa. Foto: SipaUSA Vis mer

Kendall Jenner (20) oppnådde først berømmelse gjennom realityserien «Keeping Up with the Kardashians». De siste åra har hun imidlertid markert seg som en vellykket modell.

Blant annet har 20-åringen figurert på forsider til verdenskjente magasiner som Vogue, vært kampanjemodell for Calvin Klein, i tillegg til å gå catwalken for undertøysgiganten Victoria's Secret.

Med de mange reisedøgnene og en stappfull timeplan, har Jenner begynt å kjenne konsekvenser i forhold til sin egen helse.

- Føler meg ikke bra

I den kommende episoden av «Keeping Up with the Kardashians» avslører supermodellen at hun den siste tida har kjent på en skremmende tilstand.

- Jeg våkner opp midt på natta og klarer ikke å bevege meg, sier hun, ifølge E! News.

20-åringen går ikke i detalj på hva som kan forårsake fenomenet, men flere spekulerer nå i hvorvidt det kan dreie seg om søvnparalyse.

I et videoklipp diskuterer supermodellen med sin mor, Kris Jenner, om de ubehagelige opplevelsene, hvorpå mora foreslår at datteren muligens sliter med angst.

- Alle sier at det ikke feiler meg noe, men jeg føler meg virkelig ikke bra, svarer 20-åringen tilbake.

Saken fortsetter nedenfor.

SUKSESS SAMMEN: Både Kendall Jenner og Gigi Hadid har oppnådd stjernestatus i motebransjen den siste tida. Begge har gjort stor suksess som modeller.  Foto: Xposure
SUKSESS SAMMEN: Både Kendall Jenner og Gigi Hadid har oppnådd stjernestatus i motebransjen den siste tida. Begge har gjort stor suksess som modeller. Foto: Xposure Vis mer

Havnet på sykehus

Det er ikke første gang Jenner har åpnet opp om sin egen helse. I fjor avslørte 20-åringen at hun hadde havnet på sykehus fordi hun var overarbeidet.

- Jeg måtte faktisk bli innlagt på sykehus fordi jeg var så utslitt. Det ble definitivt en oppvekker for min del. Jeg blir nødt til å ta bedre vare på meg selv, og jeg ønsker å nyte tiden hjemme litt mer, skrev hun på sin egen hjemmeside, ifølge Daily Mail.

Hva gjelder modellkarrieren har heller ikke alt gått like rolig for seg den siste tida.

Nylig ble det oppstandelse i ballerina-miljøet da Jenner prydet spanske Vogue forrige måned.

For anledningen ble det nemlig produsert en videosnutt der Jenner danser rundt i et studio, og skal forestille en profesjonell ballerina.

Saken fortsetter nedenfor.

Spanish Vogue by @miguelreveriego

Et bilde publisert av Kendall (@kendalljenner)

I sosiale medier og på ulike blogger ble opptredenen blant annet stemplet som respektløs. Flere mente videoen regelrett var et hån mot den krevende kunstformen.

Etter én måned tok Jenner til motmæle på sin egen app, hvor hun skrev at saken var blåst ut av proporsjoner, og at kritikerne overreagerer.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham kobles med Justin Biebers eks