Supermodellen Kendall Jenner:

Kendall Jenner avslører angstproblemer

- Først nå har jeg lært meg å leve med det

SLITER MED ANGST: Kendall Jenner er visst ikke den eneste i Kardashian-Jenner klanen med mentalelidelser. Foto: NTB Scanpix
SLITER MED ANGST: Kendall Jenner er visst ikke den eneste i Kardashian-Jenner klanen med mentalelidelser. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har den kjente supermodellen og realitystjernen, Kendall Jenner (21), hatt store angstproblemer. Det innrømmer hun på sin offisielle nettside.

«Keeping up with the Kardashians» -stjernen beskriver angsten som et stort hinder i sitt liv, og at det har vært vanskelig å forholde seg til problemet det siste året.

Kendall Jenner (til høyre) sammen med lillesøsteren Kylie Jenner (til venstre) på Golden Globe. Foto: NTB Scanpix
Kendall Jenner (til høyre) sammen med lillesøsteren Kylie Jenner (til venstre) på Golden Globe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kendall hinter også om at overfallet på sin berømte søster Kim Kardashian (36) forverret problemene

Flere bevæpnede menn tok seg inn i Kims luksusleilighet i Paris i 2016 og ranet henne for smykker verdt nærmere 90 millioner kroner.

Får hjelp med angsten
Først nå hevder supermodellen at hun har lært seg å mestre angsten.

«Angst har vært et stort hinder for meg, og det har vært vanskelig å forholde seg til det siste året (bekymringer for egen sikkerhet, har ikke akkurat hjulpet), men jeg tror jeg endelig lærer å takle angstproblemene mine».

Kendall avslører at hun blant annet fikk angstanfall under en flytur, hvor hjertet begynte å banke «en million kilometer i timen».

«En gang fikk jeg et angstanfall på et fly hvor jeg bare måtte la angsten ta meg. Jeg følte hjertet mitt slo en million kilometer i timen, og jeg ble nummen i kroppen».

Fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» hvor vi pleier å se henne. Foto: Xposure
Fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» hvor vi pleier å se henne. Foto: Xposure Vis mer

Jenner - som for tiden gjør suksess som modell for undertøymerket Victoria's Secret, avslører at pusteøvelser, samt meditasjon hvor hun tvinger seg til å flytte tankene til indre steder, har vært viktig for å få bukt med problemene.

NOVEMBER: Kendall Jenner på Runway under Victoria's Secret Fashion Show i Paris. Foto: Lionel Urman.
NOVEMBER: Kendall Jenner på Runway under Victoria's Secret Fashion Show i Paris. Foto: Lionel Urman. Vis mer

Gjør stor suksess
I november ble Kendall hyllet av sine berømte Kardashian-søstre etter å ha fått «englestatus» hos Victoria' Secret.

Hun har prydet store magasinforsider som Vogue over hele verden, og har frontet store kleskjeder som Calvin Klein (noe som ikke ble like godt mottatt av sjefen selv).

I tillegg til å skrive åpent om psykiske problemer, skriver Kendall blant annet i innlegget sitt at det vanskeligste med jobben er at hun må være borte fra familien sin så ofte.

«Jeg savner søstrene mine, resten av familien min og vennene mine veldig mye når jeg er ute å reiser, men det gjør den tiden vi har sammen så mye mer spesiell».

Flere i familien med psykiske problemer
Kendall Jenner er ikke den eneste i Kardashian-Jenner klanen som har slitt med psykiske lidelser de siste årene.

Halvbroren hennes, Rob Kardashian (29), har omtrent vært borte fra familiens serie i flere sesonger, og droppet flere familieferier, middager og til og med søsterens bryllup med Kanye West.

Selv hevder han at han har hatt det tøft etter at han har gått opp endel i vekt de siste åra. I tillegg brast det for Rob i desember da det ble midlertidig slutt mellom han og hans forlovede Blac Chyna (28).

Rob Kardashian (29) sammen med sin forlovede Black Cyna (28) på rød løper i bursdagen til Blac Chyna. Foto: Splash News.
Rob Kardashian (29) sammen med sin forlovede Black Cyna (28) på rød løper i bursdagen til Blac Chyna. Foto: Splash News. Vis mer

Robs og Kendalls svoger, Kanye West har også hatt sine problemer . For kun noen måneder siden måtte Kim Kardashians ektemann, Kanye West, avlyse flere konserter da han ble lagt inn på sykehus på grunn av utbrenthet.

Kendalls tidligere svigerbror Lamar Odom - som var gift med Khloé Kardashian fra 2009 til 2013 - skapte i 2015 overskrifter da han ble funnet bevisstløs på et bordell. Lamar har de siste månedene tilbragt mye tid på en behandlingsklinikk for rusavhengige, men skal nå være på bedringens vei, ifølge TMZ.com

LES OGSÅ: Her viser Kylie Jenner sine følelser for kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer