Kendall Jenner:

Kendall i hardt vær etter spydig kommentar

- Hun er sikkert bare sjalu på Sofia.

HETSES: Fansen så rødt da Kendall Jenner la igjen en slibrig kommentar under et bildet av Scott Disick. Foto: NTB Scanpix
HETSES: Fansen så rødt da Kendall Jenner la igjen en slibrig kommentar under et bildet av Scott Disick. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er tydelig at realitystjernen og modellen Kendall Jenner (22) ikke synes noe særlig om forholdet mellom Scott Disick (34) og hans nye modellkjæresten Sofia Richie (19).

På en Scott Disick-fanside på Instagram ble det delt en serie med bilder av Scott og Sofia sammen med Scott sine barn Reign (3), Mason (8) og Penelope (5), som han har sammen med ekskjæresten og Kendall sin søster, Kourtney Kardashian (38).

Under bildet kommenterte 22-åringen «Aw, Scott og alle barna hans», etterfulgt med en «emoji» som ler.

Fikk følgerne til å rase

Kommentaren ble senere slettet, men det var likevel mange av følgerne som rakk å få det med seg, og det var flere som reagerte sterkt på utsagnet.

«Kendall er en dårlig person, hun er sikkert bare sjalu på Sofia. Hun burde unnskylde seg på sosiale medier, både til Scott og til Sofia», svarte en under bildet.

«Jeg er sikker på at Sofia er kjempeflink med barna, så glad for at dere alle endelig får være sammen», kommenterte en annen.

Ifølge en kilde til nettstedet People var duoen på vei hjem fra restauranten Nobu i Los Angeles, hvor de hadde spist middag sammen med de tre barna til Scott og Kourtney.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer