HETSES: Fansen så rødt da Kendall Jenner la igjen en slibrig kommentar under et bildet av Scott Disick. Foto: NTB Scanpix
HETSES: Fansen så rødt da Kendall Jenner la igjen en slibrig kommentar under et bildet av Scott Disick. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kendall Jenner:

Kendall i hardt vær etter spydig kommentar

- Hun er sikkert bare sjalu på Sofia.

Publisert

(Se og Hør): Det er tydelig at realitystjernen og modellen Kendall Jenner (22) ikke synes noe særlig om forholdet mellom Scott Disick (34) og hans nye modellkjæresten Sofia Richie (19).

På en Scott Disick-fanside på Instagram ble det delt en serie med bilder av Scott og Sofia sammen med Scott sine barn Reign (3), Mason (8) og Penelope (5), som han har sammen med ekskjæresten og Kendall sin søster, Kourtney Kardashian (38).

Under bildet kommenterte 22-åringen «Aw, Scott og alle barna hans», etterfulgt med en «emoji» som ler.

Fikk følgerne til å rase

Kommentaren ble senere slettet, men det var likevel mange av følgerne som rakk å få det med seg, og det var flere som reagerte sterkt på utsagnet.

«Kendall er en dårlig person, hun er sikkert bare sjalu på Sofia. Hun burde unnskylde seg på sosiale medier, både til Scott og til Sofia», svarte en under bildet.

«Jeg er sikker på at Sofia er kjempeflink med barna, så glad for at dere alle endelig får være sammen», kommenterte en annen.

Ifølge en kilde til nettstedet People var duoen på vei hjem fra restauranten Nobu i Los Angeles, hvor de hadde spist middag sammen med de tre barna til Scott og Kourtney.

- Man kunne se at de ikke kjente Sofia noe særlig, de holdt ikke hånda hennes. Istedenfor holdt de seg i nærheten av Scott hele kvelden, forteller kilden og fortsatte:

- Sofia oppførte seg som en venninne av Scott, og det var tydelig at hun prøvde forsiktig å bli godtatt av barna.

​​Nesten samme aldersforskjell

Mange av følgerne påpekte i kommentarfeltet at aldersforskjellen mellom Scott og Sofia nesten er den samme som mellom Kourtney, og kjæresten Younes Bendjima (24).

Det er 15 år aldersforskjell mellom Scott og kjæresten og 14 år mellom Kourtney og hennes kjæreste. Men aldersforskjellen ser ikke ut til å ha noen påvirkning på noen av forholdene.

🌱

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Scott og modellkjæresten Sofia har de siste månedene fått enorm oppmerksomhet i mediene. Romanseryktene begynte å svirre i juni, og siden den gang har det vært rykter om brudd, som paret til slutt avslo.

Nyttårshelgen feiret paret sammen i Aspen, samme sted som Scott tilbrakte nyttårsaften i fjor - men den gang sammen med eksen Kourtney og deres felles barn.

19-åringen har vært sjenerøs med å dele bilder på sosiale medier av hun og Scott, og duoen ser ut til å storkose seg i hverandres selskap.

Saken fortsetter nedenfor.

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Fant lykken med sin 14 år yngre kjæreste

Kourtney har de siste årene delt åpent om sitt turbulente forhold med eksen Scott. Gjennom det den populære serien «Keeping Up With The Kardashians», fikk fansen et innblikk i deres dramafylte hverdag som var alt annet enn en dans på roser.

Høsten 2016 startet ryktene om at Kourtney hadde funnet kjærligheten med Younes Bendjima (24), og siden den gang har paret blitt observert sammen ved flere anledninger.

Paret møttes under moteuken i Paris, på samme tid som da søsteren Kim Kardashian (36) ble utsatt for det brutale ranet.

Younes er født i Algerie, og har pendlet mellom Paris og New York store deler av livet.

mujer feliz

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

​Nylig var paret på ferie i Mexico for litt kvalitetstid, og Kourtney delte gladelig lettkledde bilder på sin Instagram-profil fra ferien.

LES OGSÅ: Scott svartnet da Sofia snakket med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer