- Kendall har datet en annen mann i hemmelighet

Toppmodellen skal ha valgt å gå videre fra One Direction-kjekkasen Harry Styles av en spesiell grunn.

TREKANTDRAMA: Ved årsskiftet var Kendall Jenner på het ferie med Harry Styles (t.v). Nå hevder flere kilder at modellen har datet basketstjernen Jordan Clarkson (t.h) i lang tid. Her er Kendall fotografert på vei ut fra The Nice Guy i slutten av mars, der hun angivelig var på date med Jordan.  Foto: NTB Scanpix
TREKANTDRAMA: Ved årsskiftet var Kendall Jenner på het ferie med Harry Styles (t.v). Nå hevder flere kilder at modellen har datet basketstjernen Jordan Clarkson (t.h) i lang tid. Her er Kendall fotografert på vei ut fra The Nice Guy i slutten av mars, der hun angivelig var på date med Jordan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden 2013 har Kendall Jenner (20) og Harry Styles (22) hatt en av-og-på-romanse, men nå ser det ut til at bruddet virkelig er et faktum.

Toppmodellen skal tidligere ha mislikt One Direction-stjernens flørting med andre, og ifølge flere kilder referert av ELLE har Kendall valgt å finne seg noe bedre.

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har ifølge The Sun datet basketballspilleren Jordan Clarkson (23) i skjul i lang tid:

- De har datet i hemmelighet i flere måneder og de liker hverandre kjempegodt. Han er veldig søt og en ekte gentleman, noe Kendall elsker, hevdet en kilde overfor People nylig.

Saken fortsetter under bildene.

BASKETBALL-FAN: Kendall Jenner er blitt observert på flere kamper med Los Angeles Lakers, som Jordan Clarkson (midten) spiller for. Her er hun (t.v.) på kamp med en venninne i november, og med søsteren Kylie (ytterst t.h.) i midten av mars.  Foto: SipaUSA/ Ap/ NTB Scanpix
BASKETBALL-FAN: Kendall Jenner er blitt observert på flere kamper med Los Angeles Lakers, som Jordan Clarkson (midten) spiller for. Her er hun (t.v.) på kamp med en venninne i november, og med søsteren Kylie (ytterst t.h.) i midten av mars. Foto: SipaUSA/ Ap/ NTB Scanpix Vis mer

Heier fra første rad

I slutten av mars ble Kendall og Jordan sett sammen på trendrestauranten The Nice Guy i West Hollywood. Ifølge UsWeekly ankom duoen in-stedet i baksetet på en SUV, men passet på å forlate restauranten hver for seg.

Den langbeinte brunetten er også blitt fotografert på flere av kampene til Jordan Clarkson, som spiller for Los Angeles Lakers.

I midten av mars satt Kendall og lillesøster Kylie Jenner (18) på første rad da Lakers spilte mot The Sacramento Kings på Staples Center. Som kjent spilte Lamar Odom (36), mannen til Kendalls halvsøster Khloé Kardashian (31), for Los Angeles Lakers tidligere.

Saken fortsetter under bildet.

LIKER LAKERS: Fra 2004 til 2011 spilte Khloé Kardashians ektemann Lamar Odom (bak t.h) for Los Angeles Lakers. Her feirer han lagets NBA-mesterskapstittel sammen med Khloé, Kris og Kendall Jenner (foran) sommeren 2010.  Foto: LS
LIKER LAKERS: Fra 2004 til 2011 spilte Khloé Kardashians ektemann Lamar Odom (bak t.h) for Los Angeles Lakers. Her feirer han lagets NBA-mesterskapstittel sammen med Khloé, Kris og Kendall Jenner (foran) sommeren 2010. Foto: LS Vis mer

Klarte ikke binde seg

Selv om Kendall skal være svært begeistret for den unge basketstjernen, er visst ikke Harry Styles gått helt i glemmeboken.

- Hun liker Harry veldig godt, men han er som enhver ung rockestjerne og synes det er vanskelig å binde seg, sier en annen innsidekilde til People.

Det tidligere «it»-paret ble først fotografert på vei fra en restaurant i West Hollywood høsten 2013. Den gang viste Styles gentlemanfakter da han kjørte Jenner hjem fra Craig's Restaurant.

Kort tid senere forlot de et hotell i New York sammen, noe som virkelig satte fart i romanseryktene.

Se video nedenfor:

De to unge superstjernene har også vært på flere romantiske ferieturer i løpet av de par siste årene.

Så sent som i juleferien ferierte de sammen på en luksusyacht ved øya Saint Barthélemy i Karibien. Da så det ut til at Kendall og Harry hadde en svært god tone, og de to ble fotografert mens de lå tett ved siden av hverandre på hver sin solseng.

Hverken Kendall eller noen av hennes to utkårede har foreløpig kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: - De har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer