KJENDISFAMILIE: Kendall Jenner (midten) er en del av kjendis-familien The Kardasians, og er halvsøsteren til Kourtney, Khloe og Kim. Her med helsøster Kyle og mamma Kris Jenner under en restaurantåpning i New York i 2012. Foto: Stella Pictures
KJENDISFAMILIE: Kendall Jenner (midten) er en del av kjendis-familien The Kardasians, og er halvsøsteren til Kourtney, Khloe og Kim. Her med helsøster Kyle og mamma Kris Jenner under en restaurantåpning i New York i 2012. Foto: Stella PicturesVis mer

Kendall (18) overrasket med sexy video

Kim Kardashians lillesøster feiret at hun har nådd 10 millioner følgere på Instagram på spesielt vis.

SEOGHØR.NO: Modell og kjendis-babe Kendall Jenner (18) er ikke av det sjenerte slaget, og ettersom hun i disse dager nesten har rundet 10 millioner på Instagram feirer hun med en sexy video av seg selv - som hun postet nettopp på Instagram.

Hun har tilbrakt de siste dagene i Frankrike, hvor hun blant annet har vært tilstede ved filmfestivalen i Cannes, og overvar premieren på den omdiskuterte filmen «Grace of Monaco» - med Nicole Kidman i hovedrollen - i forrige uke.

Nå har hun forflyttet seg til Paris i anledning storesøsteren Kim Kardashians forestående bryllup med rapperen Kanye West - som blir avholdt lørdag 24. mai.

Ifølge E!News er videoen filmet i gangene på luksushotellet som kjendisfamilien bor på under bryllupsuken, og 18-åringen er ikke blyg når det kommer til å vrikke på modellhoftene.

I tillegg til å være fast inventar i reality-serien «Keeping up with the Kardashians» har 18-åringen også gjort karriere som modell.

Under moteuken i New York i vinter gikk Kendall catwalk-modell for Marc Jacobs, og under moteuken i Paris på samme tid håndplukket moteguru Karl Lagerfeld (80) unge Kendall til å gå catwalk-modell for Chanel.

Hun er også merkeambassadør for Seventeen Magazine.

LES OGSÅ: Kim Kardashian viste fram lille North til pressen for første gang