VIL BLI ENGEL: Reality-stjerne og modellspire Kendall Jenner innrømmer at hun alltid har drømt om å bli Victoria's Secret-modell. Men allerede som 16-åring måtte hun tåle krass kritikk for å ha stilt opp i denne badetøy-kampanjen.
VIL BLI ENGEL: Reality-stjerne og modellspire Kendall Jenner innrømmer at hun alltid har drømt om å bli Victoria's Secret-modell. Men allerede som 16-åring måtte hun tåle krass kritikk for å ha stilt opp i denne badetøy-kampanjen.Vis mer

Kendall (17) vil bli Victoria's Secret-modell

Kim Kardashians lillesøster har ambisiøse planer for modellkarrieren.

SEOGHØR.NO: Kendall Jenner, halvsøsteren til realitystjernen Kim Kardashian (32), har de par siste årene prøvd seg i modellyrket.

Knapt 16 år gammel vakte hun oppsikt da hun poserte lettkledd for badetøysmerket White Sands, og hun har allerede vist sine modellferdigheter i magasiner som Paper, OK!magazine, Seventeen og TeenVouge.

Nå har 17-åringen lyst til å ta modellkarrieren et stort skritt videre - nemlig som modell for Victoria's Secret. Miranda Kerr (29), Candice Swanepoel (24) og Adriana Lima (31) er blant skjønnhetene som er blitt store stjerner gjennom sine «engleoppdrag» for merket.
 
- Det har alltid vært en slags drøm for meg. Det er noe jeg ville ha elsket å gjøre, innrømmer Kendall overfor E!News.

Om den unge TV-stjernen skal oppnå drømmen, må nok hun og lillesøsteren Kylie (15) klare å være med adskilt, mener hun.

- Jeg og Kylie er søstre, men vi kan ikke alltid gjøre alt sammen... Hun prøver ikke å bli modell, hun prøver heller å være mer som en personlighet. Så vi prøver å skille oss litt fra hverandre, men ikke på en dårlig måte. Vi er ikke uvenner, understreker 17-åringen overfor E!News. 

På tross av sin unge alder har Kendall allerede vært nødt til å forsvare seg selv mot vektkritikk i media.


Det kan altså bli spennede å se hva slags reaksjoner «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen vil få om hun dukker opp på Victoria's Secret-catwalken i fremtiden.LES OGSÅ: - Slanke kjendiser ser så forpinte ut