Kelsey Grammers søster ble drept av seriemorder

- Jeg klarte ikke tilgi meg selv for hennes død, sier skuespilleren som lenge slet med rusmisbruk.

ENDELIG LYKKELIG: Kelsey Grammer har gått gjennom mange harde tider i livet sitt. De siste fem årene har han vært lykkelig med sin unge kone Kayte Walsh.  Foto: NTBscanpix
ENDELIG LYKKELIG: Kelsey Grammer har gått gjennom mange harde tider i livet sitt. De siste fem årene har han vært lykkelig med sin unge kone Kayte Walsh. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Fraiser»-stjernen Kelsey Grammer (60) opplevde sitt livs mareritt da lillesøsteren Karen Elisa ble drept av seriemorderen Freddie Lee Glenn Jr. i 1975.

Skuespilleren var den gang 20 år, mens søsteren bare ble 18.

Glenn ble i 1975 dømt for å ha myrdet to andre personer i tillegg til Karen. Han ble opprinnelig idømt dødsstraff, men soner nå en livstidsdom i fengsel.

Nå åpner Kelsey Grammer seg om den fryktelige hendelsen - som førte ham inn i en destruktivt periode med alkohol- og rusmisbruk fordi skyldfølelsen var uutholdelig.

- Jeg klarte ikke tilgi meg selv for hennes død, avslører han til Vanity Fair.

TV-stjernen forteller videre at han følte skyld fordi han ikke hadde klart å beskytte lillesøsteren sin, som ble bortført, voldtatt og drept, selv om de ikke engang bodde i samme by da tragedien inntraff.

- Det er vanskelig å forklare, og det er ikke rasjonelt, men slik var det altså. Jeg kjenner mange som har mistet et søsken og som klandrer seg selv i etterkant.

Saken fortsetter under bildet.

KJENTE FJES: Grammer gjorde stor suksess som Dr. Frasier Crane i TV-serien Frasier - som gikk på TV 2 her til lands.
KJENTE FJES: Grammer gjorde stor suksess som Dr. Frasier Crane i TV-serien Frasier - som gikk på TV 2 her til lands. Vis mer

Mistet faren og brødrene også

I tillegg til søsterens forferdelige bortgang, så ble Grammers far knivstukket og drept av en psykopat, mens hans to halvbrødre døde i en dykkeulykke.

- Alle mennesker kommer til å oppleve tap i livet. Jeg fikk bare en stor dose. Men for hver tragiske historie man hører, så er det alltid noen som her opplevd det samme eller noe som er enda verre. Jeg tror man lærer å se på det som en del av livet, sier han.

Etter et opprivende og bittert brudd fra reality-stjernen Camille Grammer (46) i 2010, så lever endelig 60-åringen et lykkelig liv.

I 2011 giftet han seg med den 26 år yngre flyvertinnen Kayte Walsh (34), og sammen har de barna Faith Evangeline Elisa (2½) og Kelsey Gabriel Elias (1½).

- Denne fantastiske unge kvinnen lyste opp livet mitt og varmet hjertet mitt etter at det hadde blitt litt hardt og herdet på grunn av mange ting. Vi har det bra, og jeg føler meg ung og levende, skryter han av kona.

ISFRONT: Kelsey og eks-kona Camille Grammer er ikke lenger på talefot. Foto: Ap
ISFRONT: Kelsey og eks-kona Camille Grammer er ikke lenger på talefot. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Nå har disse to parene en ting til felles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer