Kelsey Grammers eks avslører hans hemmelige sexliv

- Hun forsto aldri hvorfor han gjorde det...

FORELSKET: Kelsey Grammer legger ikke skjul på hvor forelsket han er i 26 år yngre Kayte Walsh. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Kelsey Grammer legger ikke skjul på hvor forelsket han er i 26 år yngre Kayte Walsh. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For noen måneder siden kom nyheten om at den tidligere Frasier-stjernen Kelsey Grammer (55) dumpet sin kone gjennom 14 år, den tidligere playboy-modellen Camille Grammer (42) på telefonen. Han innledet et forhold til flyvertinnen Kayte Walsh (29), gjorde henne gravid og dumpet kona.

- Han sa at han ikke ville være gift med meg lenger, fortalte en ærlig Camille Grammer.

Nå ser enda flere sjokkerende nyheter rundt den fem ganger Emmy Awards-vinnende skuespilleren dagens lys.

I et ferskt intervju med radiolegenden Howard Stern hinter hans fraseparerte kone om at skuespilleren liker å kle seg i dameklær. Hun insinuerer også at en av årsakene til at han ble med i Broadway-musikalen «La Cage aux Folles», var fordi han likte å kle seg i dameklær.

- Han har kledd seg i undertøy og hæler for å overraske en dame en gang. Og ja, hun ble overrasket...

Ikke bare er ryktene sanne, det er ifølge RadarOnline bare en av hemmelighetene skuespilleren har holdt skjult i årevis.

- Camilla forsto aldri hvorfor han gjorde det, men det er bare en smakebit av alt hun vet om Kelsey.

Nå kommer den sjokkerende nyheten om at han ikke bare liker å kle seg i dameklær, han liker å ha på seg dameundertøy og høye hæler under sex.

- Han liker å piffe opp sexlivet med dameundertøy og høye hæler, forteller en kilde.

For skuespilleren står rundt 120 millioner dollar på spill under skilsmissen fra Camille Grammer, men det er også en fare for at flere av skuespillerens hemmeligheter blir offentliggjort.

- Hun vet ting om Kelsey som ville sjokkert fansen, forteller en kilde til RadarOnline.

Ekteparet har nemlig ingen ekteskapskontrakt som forhindrer henne i å skrive en bok om alle hans hemmeligheter. Dersom hun ønsker, kan Camilla skrive en avslørende bok om Kelsey og hun har mer enn nok materiale og ta av.

Kilden insisterer på at Kelsey ikke er homofil, men at han liker å tøye grensene.

- Han liker at kvinner behandler ham som en kvinne når det gjelder hva de gjør på soverommet.

En gang tok Kelsey bilde av seg seg i dametøy mens han hadde sex. Noen av bildene lekket ut i media for noen år siden men ble aldri publisert fordi bildene var for hardcore. Dersom de samme bildene hadde lekket ut i media i dag, ville de nok vært over hele internett innen en time.

- Kelsey er veldig kinky. Mange ville nok fått sjokk om de visste hva han likte, men det er ingenting ulovlig. Uvanlig, men ikke ulovlig, forteller en kilde.

Kelsey og Camille Grammer har barna Mason (9) og Jude (6) sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi mistet vårt ufødte barn!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer