DEN STYGGE ANDUNGEN?: Kelly Osbourne ser både langt lykkeligere og langt bedre ut for tiden. Men under kjolen har hun altså undertøy som holder alt på plass. Foto: All Over Press
DEN STYGGE ANDUNGEN?: Kelly Osbourne ser både langt lykkeligere og langt bedre ut for tiden. Men under kjolen har hun altså undertøy som holder alt på plass. Foto: All Over PressVis mer

Kellys hemmelige undertøytriks

Kelly Osbourne innrømmer juks.

SEHER.NO: Kelly Osbourne (23) sverger til vår tids korsett, undertøy som gjør både lår og mage litt mer lik drømmefiguren - Spanx body stockings.

Men ikke bare når hun skal gå ned røde løpere, men hver dag drar hun på seg bodyen for å passe inn i sine trange kjoler.

Nå for tiden er hun nemlig programleder for Project Catwalk den britiske versjonen av Designerspirene, noe som innebærer at hun må kle seg i flotte og oftest sexy kjoler.

Men allerede før den jobben var både stil og utseende ganske så annerledes i forhold til slik hun var da hun ble kjent. Også henne selv har forandret seg, forteller hun.

- Over lengre tid har folk fortalt meg at jeg er feit, stygg og en bortskjemt drittunge. Media oppfattet meg på en spesiell måte og jeg falt inn i rollen. Men jeg har forandret meg mye over det siste året, sier hun til Femalefirst.com

Etter suksessen med Chicago-musikalen mener hun at hun har vokst som person.

- Nå tenker jeg før jeg snakker. Jeg har blitt mer voksen, og velger min egen karriere.

I tillegg har hun tatt knekken på rusavhengigheten, etter å ha tatt opp til hundre piller om dagen.

Osbourne var tidligere kjent for sin rølpete og punk-rock stil i klesveien og ikke minst ville hårsveiser, mens hun forsøkte å slå igjennom som musikkartist.

Musikk-karrieren gikk så som så, den nådde i hvert fall ikke i nærheten av faren Ozzy Osbournes høyder.

LES OGSÅ: Sharon Osbourne er tidenes plastikk-suksess