- Kelly Osbourne stjal kjæresten min

En uke etter at «The Hills»-stjernen ble dumpet av typen, kastet venninnen Kelly Osbourne seg over ham.

ISFRONT: De tidligere venninnene Stephanie Pratt og Kelly Osbourne er ikke lenger på talefot. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: De tidligere venninnene Stephanie Pratt og Kelly Osbourne er ikke lenger på talefot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Stephanie Pratt (29) fikk mye oppmerksomhet for sin deltagelse i realityprogrammet «The Hills», som gikk på MTV fra 2006 til 2010, og bød på en rekke drama og intriger.

I august 2010, bare en måned etter at serien ble tatt av lufta, ble Pratt dumpet av sin daværende kjæreste, motocross-proffen Josh Hansen (31), uten forvarsel.

I sin nye selvbiografi «Made In Reality», avslører blondinen nå at hun søkte trøst hos venninnen Kelly Osbourne (30) etter bruddet, noe hun skulle komme til å angre på.

- Jeg er så lei meg på dine vegne. Josh er den verste. En skikkelig drittsekk. Fortsett å henge med oss. Du kan få noen som er mye bedre enn Josh, så glem ham, skriver Stephanie at Kelly sa til henne om hendelsen, ifølge RadarOnline.com.

Saken fortsetter under bildet.

KJENTE FJES: Stephanie Pratt (i midten) er lillesøsteren til Spencer Pratt og svigerinnen Heidi Montag. Sistnevnte som blant annet er kjent for sine mange plastiske operasjoner. Her er trioen sammen på et arrangement i sommer. Foto: NTB Scanpix
KJENTE FJES: Stephanie Pratt (i midten) er lillesøsteren til Spencer Pratt og svigerinnen Heidi Montag. Sistnevnte som blant annet er kjent for sine mange plastiske operasjoner. Her er trioen sammen på et arrangement i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble forrådt av venninnen og eksen

Men så kom sjokket. Bare en uke senere oppdaget nemlig realitystjernen på kjendisnettstedet Perez Hilton at Josh og Kelly hadde truffet hverandre i all hemmelighet bak hennes rygg.

- Jeg så en artikkel om at de var på date. En del av meg var glad for at jeg hadde funnet ut at denne gutten ikke var noe å samle på, men jeg var for det meste fullstendig knust av kjærlighetssorg, forteller hun i boka.

Året etter gikk Pratt tilfeldigvis på sin tidligere venninne da de begge to var på audition for rollen som programleder for TV-programmet «Fashion Police».

- Til slutt stod det kun mellom oss to, og som alle vet var det Kelly som fikk jobben, skriver hun og fortsetter:

- Jeg hadde så lyst til å være rasende på henne, spesielt over det som hadde skjedd med Josh, men så bestemte jeg meg heller for å slutte å tenke noe særlig mer på henne i det hele tatt.

EKS-KJÆRESTEN: Josh Hansen knuste Stephanie Pratts hjerte da han først dumpet henne og så begynte å date venninnen.   Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTEN: Josh Hansen knuste Stephanie Pratts hjerte da han først dumpet henne og så begynte å date venninnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Heidi Montags far arrestert for overgrep mot midreårig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer