SKADET SEG IGJEN: Kelly Osbourne har bevist at hun er en skikkelig ulykkesfugl.  Foto: NTB scanpix
SKADET SEG IGJEN: Kelly Osbourne har bevist at hun er en skikkelig ulykkesfugl. Foto: NTB scanpixVis mer

Kelly Osbourne måtte til sykehus etter å ha sett på «Ungkarskvinnen»

Ozzy Osbournes single datter ble litt for engasjert i den populære TV-serien.

SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at Kelly Osbourne (30) hadde brutt med forloveden Matthew Mosshart.

Månedene etter hadde hun et forhold med den britiske modellen Ricki Hall (28), men forholdet varte kun i noen måneder.

Nå ser det ut til at realitystjernen savner litt romantikk i hverdagen.

Det gikk i hvert fall hardt for seg da hun intviterte en vennegjeng hjem til seg for å se en episode av det populære kjærlighetsprogrammet «Ungkarskvinnen».

- Jeg klarte faktisk å skade meg mens jeg så på «Ungkarskvinnen» i kveld, skrev den motebevisste stjernen til et Instagrambilde.

Osbourne delte et bilde fra sykesenga med hånda i gips og tre kompiser ved sin side.

«Ungkarskvinnen skade-fest», skrev kompisen og skateboarder Corbin Harris på Instagram.

TV-seriene «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen» er populære også i Norge, hvor de sendes på kanalen FEM.

FANT LYKKEN PÅ TV: Trista Rehn er en av de som har funnet lykken gjennom sjekke-serien «Ungkarskvinnen». Hun giftet seg med Ryan Sutter i 2003.
FANT LYKKEN PÅ TV: Trista Rehn er en av de som har funnet lykken gjennom sjekke-serien «Ungkarskvinnen». Hun giftet seg med Ryan Sutter i 2003. Vis mer

Det er ikke første gangen Kelly Osbourne skader armen. I følge Daily Mail knakk hun armen på tre steder i 2011.

Plutselig berømt

Kelly ble verdensberømt allerede som 17-åring som en del av realityserien «The Osbournes». Den plutselige berømmelsen førte til en tøff periode med rus- og alkoholmisbruk i tenårene.

- Jeg har blitt kalt tykk og stygg i pressen hele livet. Jeg skjønner at det er en del av berømmelsen, men jeg ble knust og det ødela selvtilliten min. Jeg hatet meg selv, sier 27-åringen til magasinet Shape. 

Fra 2009 til 2013 kvittet Kelly seg med over 30 kilo, og i fjor vår avslørte hun at hun endelig var komfortabel med sin egen kropp.

- Jeg har aldri følt meg så bra som jeg gjør nå, selv om jeg er fremdeles veldig selvkritisk. Mange ganger har jeg bare lyst til å legge meg igjen når jeg ser meg i speilet, men alle har gode og dårlige dager, fortalte hun til Self magazine den gang, ifølge Huffington Post.

THE OSBOURNES: Kelly Osbourne er datteren til rockestjernen Ozzy og Sharon Osbourne. Her også med broren Jack.  Foto: NTB scanpix
THE OSBOURNES: Kelly Osbourne er datteren til rockestjernen Ozzy og Sharon Osbourne. Her også med broren Jack. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen etter fire år sammen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.