Kelly Osbourne knust over venninnens død

Kelly Osbourne minnes avdøde Joan Rivers som «den eneste bestemoren jeg noensinne kjente».

NÆRE VENNINNER: Kelly Osbourne og Joan Rivers var kolleger på E!-programmet «Fashion Police», der temaet er kjendisers antrekk og motesans, men privat stod de svært nære hverandre og regnet seg nærmest som i familie. Her tuller de på et event i New York i 2012.  Foto: All Over Press
NÆRE VENNINNER: Kelly Osbourne og Joan Rivers var kolleger på E!-programmet «Fashion Police», der temaet er kjendisers antrekk og motesans, men privat stod de svært nære hverandre og regnet seg nærmest som i familie. Her tuller de på et event i New York i 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld ble det kjent at den berømte komikeren og TV-personligheten Joan Rivers (81) hadde sovnet inn.

Den siste uken hun var i live lå hun i koma på Mount Sinai-sykehuset i New York, etter å ha sluttet å puste under en operasjon på stemmebåndet. Få dager tidligere ledet hun sitt eget nett-talkshow «In Bed with Joan».

Hollywood er i sorg etter den frittalende komikerens bortgang, og blant de som er hardest rammet av 81-åringens død er TV-stjerne og rockedatter Kelly Osbourne (29), skriver UsWeekly.

SOLSTRÅLE: I Facebook-innlegget skriver Kelly at Joan alltid fikk folk rundt seg til å le. I denne Instagram-posten fra i våres  skrev Kelly «dagen min er alltid så mye bedre når Joan Rivers er i nærheten!». Foto: Stella Pictures
SOLSTRÅLE: I Facebook-innlegget skriver Kelly at Joan alltid fikk folk rundt seg til å le. I denne Instagram-posten fra i våres skrev Kelly «dagen min er alltid så mye bedre når Joan Rivers er i nærheten!». Foto: Stella Pictures Vis mer

Osbourne og Rivers var kolleger i TV-programmet «Fashion Police» i nesten fire år, og de to hadde et svært nært forhold.

Kort tid etter at den triste nyheten ble kjent, kom Kelly Osbourne med noen rørende minneord til sin gode venninne på Facebook-siden sin.

«Jeg er fullstendig knust over tapet av min elskede Joan. Ikke bare var hun sjefen min, hun var og vil alltid være min lærer, terapeut, næreste venn, inspirasjon og den eneste bestemoren jeg noensinne kjente», skriver 29-åringen åpenhjertig.

Et spesielt forhold

Kelly, som er datter av Black Sabbath-legenden Ozzy Osbourne (65), fikk god støtte fra Joan etter at hun fikk et skremmende anfall under innspillingen av «Fashion Police» i fjor vår.

I det personlige Facebook-innlegget skriver hun videre at hun er sikker på at Joan Rivers vil at folk skal minnes henne med smil og latter, og at tankene hennes går til Joans datter Melissa Rivers(46) og barnebarnet Cooper (13).

«Joan, takk for at du tok deg til meg og elsket meg som en datter. Jeg vil savne deg dypt og vil alltid kunne høre stemmen ditt i hodet mitt som sier 'kjære, kom deg ut dit og vær deg selv!'», avslutter Kelly Osbourne. 

Selv har den britiske TV-stjernen og skuespilleren hatt et turbulent familieliv, og faren Ozzy Osbourne har slitt med rus- og alkoholproblemer størsteparten av livet. Kelly har også selv vært rusavhengig og hatt psykiske problemer, men i dag har hun livet på rett kjøl.

Fredag delte Kelly Osbourne dette bildet av Joan Rivers på Instagram-profilen sin, fulgt av teksten «Joan Rivers, du var en av de betse gavene livet har gitt meg!

»LES OGSÅ: - Vi har levd vidt forskjellige liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer