DYRE-ELSKER: Kelly Osbourne elsker hunder og har vokst opp med huset fullt av små firbeinte venner. Nå har hun utvidet sin egen hundefamilie ytterligere etter å ha reddet en valp. Foto: Xposure
DYRE-ELSKER: Kelly Osbourne elsker hunder og har vokst opp med huset fullt av små firbeinte venner. Nå har hun utvidet sin egen hundefamilie ytterligere etter å ha reddet en valp. Foto: XposureVis mer

Kelly Osbourne holdt på å putte valpen i vaskemaskinen

Dagen etter at TV-stjernen reddet denne livredde lille valpen holdt hun selv på å ta livet av den.

SEOGHØR.NO: Familien Osbourne har aldri lagt skjul på at de er glade i dyr - spesielt hunder.

Sharon Osbourne (63) har syv stykker, og hun tar ofte med sin lille pomeranian Bella på jobb på TV-showet «The Talk».

Datteren hennes Kelly Osbourne (31) har arvet morens kjærlighet for de firbeinte gledespredrne, og da realitystjernen denne helgen kom over en «slem mann» som prøvde å kvitte seg med en liten valp i Los Angeles, tok hun affære.

- Jeg reddet akkurat denne valpen fra en mann som prøvde å selge henne ulovlig ved å vandre midt i trafikken og dytte henne inn gjennom folks bilvindu.

- Den stakkars lille hunden skjelver fremdeles. Hva faen er galt med folk? skrev hun søndag på Instagram sammen med dette bildet av seg selv og den vesle hjerteknuseren.

 
 

Men allerede dagen etterpå fortsatte hundedramaet for TV-stjernen.

Mandag forsvant den foreløpig navnløse hunden, og etter en leteaksjon hjemme i huset fant Kelly den til slutt i en stor haug med skittentøy.

- Da jeg vasket klær i morges fant jeg henne ikke noe sted. Jeg ble livredd. Men så hørte jeg et lite nys, og jeg løftet på et putevar i skittentøyet og der lå hun inntullet i laknene mine som jeg akkurat skulle til å vaske.

- Jeg hadde aldri kunne tilgi meg selv hvis jeg ved et uhell hadde puttet henne i vaskemaskinen. Hendene mine skjelver fremdeles, skrev hun med dette bildet av valpen.

 

Tirsdag ser ting derimot ut til å gå mye bedre både med valpen og matmor.

I en ny Instagram-post oppdaterer Kelly fansen og følgerne sine med et nytt søtt bilde og denne beskjeden:

- Jeg har skaffet henne en genser for det virker alltid som om hun er kald. Dette rosa dinosaur-kostymet var det eneste hun godtok at jeg tok på henne. Dessverre har hun fremdeles ikke fått noe navn enda, men det er niesen min som skal gi henne navn og hun har ikke bestemt seg enda.

 

 

LES OGSÅ: - Kelly Osbourne stjal kjæresten min