Kelly Osbourne hatet seg selv

Nå oppfordrer TV-profilen kvinner til å støtte hverandre fremfor å rakke ned på hverandre.

VONDE MINNER: Kelly Osbourne åpner seg opp om kropps- og utseendepresset hun har opplevd gjennom flere år. Foto: NTB Scanpix
VONDE MINNER: Kelly Osbourne åpner seg opp om kropps- og utseendepresset hun har opplevd gjennom flere år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Som datter av rockestjernen Ozzy Osbourne (67) har Kelly Osbourne (31) mer eller mindre vokst opp i rampelyset.

Mye av livet hennes ble også godt dokumentert i familiens realityserie «The Osbournes», og som kjente fjes med en ellevill livsstil har de måtte tåle mye krass kritikk i media.

Nå avslører Kelly at hun gjennom hele oppveksten aldri følte seg god nok og at drittslengingen gikk så hardt innpå henne at hun begynte å hate seg selv.

- En stor misforståelse om berømmelse er at folk noen ganger glemmer at du er et menneske; At du også må håndtere problemene andre kvinner går gjennom. Alt fra egenverd, kroppsbilde, skjønnhetsidealene i samfunnet og følelsen av å måtte være perfekt, deler hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

KOMFORTABEL: Kelly har gått gjennom en rekke forvandlinger i håp om å møte folks forventninger av henne. Men i dag er hun endelig fornøyd med seg selv etter at hun sluttet å prøve å please alle andre enn seg selv. Foto: NTB Scanpix
KOMFORTABEL: Kelly har gått gjennom en rekke forvandlinger i håp om å møte folks forventninger av henne. Men i dag er hun endelig fornøyd med seg selv etter at hun sluttet å prøve å please alle andre enn seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snudde på flisa

Realitystjernen har slitt med å måtte takle mange ondskapsfulle kallenavn allerede fra tenårene.

- Jeg har blitt kalt alt fra narkoman, feit, rasist, en bortskjemt drittunge, talentløs og for tynn til å være «America's Sweetheart». Som et resultat av dette ville jeg gjøre alt for å ikke være meg. Jeg gikk til sengs og ba om å våkne opp som hvem som helst andre, bare ikke meg.

Rockedatteren forteller at hun ble så lei av de vonde kommentarene at hun en dag bestemte seg for å slutte å bry seg om dem, og heller fokusere på å være den beste versjonen av seg selv - uansett hvilken størrelse eller fasong hun var i.

- Jeg oppdaget at jeg aldri ønsket å være den tynneste, peneste, smarteste, morsomste, høyeste eller beste i noe som helst! For vet du hva? Det kommer alltid til å være noen som er «bedre».

- Du kan ikke forandre hvem du er, men du kan forandre handlingene dine. Mitt ønske er at jenter og kvinner slutter å konkurrere mot hverandre og i stedet innser at vi er våre beste allierte, sier hun, ifølge nettstedet.

BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack.  Foto: NTB Scanpix
BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Ozzy lå med to av barnepikene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer