VONDE MINNER: Kelly Osbourne åpner seg opp om kropps- og utseendepresset hun har opplevd gjennom flere år. Foto: NTB Scanpix
VONDE MINNER: Kelly Osbourne åpner seg opp om kropps- og utseendepresset hun har opplevd gjennom flere år. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kelly Osbourne hatet seg selv

Nå oppfordrer TV-profilen kvinner til å støtte hverandre fremfor å rakke ned på hverandre.

SEOGHØR.NO: Som datter av rockestjernen Ozzy Osbourne (67) har Kelly Osbourne (31) mer eller mindre vokst opp i rampelyset.

Mye av livet hennes ble også godt dokumentert i familiens realityserie «The Osbournes», og som kjente fjes med en ellevill livsstil har de måtte tåle mye krass kritikk i media.

Nå avslører Kelly at hun gjennom hele oppveksten aldri følte seg god nok og at drittslengingen gikk så hardt innpå henne at hun begynte å hate seg selv.

- En stor misforståelse om berømmelse er at folk noen ganger glemmer at du er et menneske; At du også må håndtere problemene andre kvinner går gjennom. Alt fra egenverd, kroppsbilde, skjønnhetsidealene i samfunnet og følelsen av å måtte være perfekt, deler hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

KOMFORTABEL: Kelly har gått gjennom en rekke forvandlinger i håp om å møte folks forventninger av henne. Men i dag er hun endelig fornøyd med seg selv etter at hun sluttet å prøve å please alle andre enn seg selv. Foto: NTB Scanpix
KOMFORTABEL: Kelly har gått gjennom en rekke forvandlinger i håp om å møte folks forventninger av henne. Men i dag er hun endelig fornøyd med seg selv etter at hun sluttet å prøve å please alle andre enn seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snudde på flisa

Realitystjernen har slitt med å måtte takle mange ondskapsfulle kallenavn allerede fra tenårene.

- Jeg har blitt kalt alt fra narkoman, feit, rasist, en bortskjemt drittunge, talentløs og for tynn til å være «America's Sweetheart». Som et resultat av dette ville jeg gjøre alt for å ikke være meg. Jeg gikk til sengs og ba om å våkne opp som hvem som helst andre, bare ikke meg.

Rockedatteren forteller at hun ble så lei av de vonde kommentarene at hun en dag bestemte seg for å slutte å bry seg om dem, og heller fokusere på å være den beste versjonen av seg selv - uansett hvilken størrelse eller fasong hun var i.

- Jeg oppdaget at jeg aldri ønsket å være den tynneste, peneste, smarteste, morsomste, høyeste eller beste i noe som helst! For vet du hva? Det kommer alltid til å være noen som er «bedre».

- Du kan ikke forandre hvem du er, men du kan forandre handlingene dine. Mitt ønske er at jenter og kvinner slutter å konkurrere mot hverandre og i stedet innser at vi er våre beste allierte, sier hun, ifølge nettstedet.

BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack.  Foto: NTB Scanpix
BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Ozzy lå med to av barnepikene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.