Kelly Osbourne hatet seg selv

Nå oppfordrer TV-profilen kvinner til å støtte hverandre fremfor å rakke ned på hverandre.

VONDE MINNER: Kelly Osbourne åpner seg opp om kropps- og utseendepresset hun har opplevd gjennom flere år. Foto: NTB Scanpix
VONDE MINNER: Kelly Osbourne åpner seg opp om kropps- og utseendepresset hun har opplevd gjennom flere år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Som datter av rockestjernen Ozzy Osbourne (67) har Kelly Osbourne (31) mer eller mindre vokst opp i rampelyset.

Mye av livet hennes ble også godt dokumentert i familiens realityserie «The Osbournes», og som kjente fjes med en ellevill livsstil har de måtte tåle mye krass kritikk i media.

Nå avslører Kelly at hun gjennom hele oppveksten aldri følte seg god nok og at drittslengingen gikk så hardt innpå henne at hun begynte å hate seg selv.

- En stor misforståelse om berømmelse er at folk noen ganger glemmer at du er et menneske; At du også må håndtere problemene andre kvinner går gjennom. Alt fra egenverd, kroppsbilde, skjønnhetsidealene i samfunnet og følelsen av å måtte være perfekt, deler hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Snudde på flisa

Realitystjernen har slitt med å måtte takle mange ondskapsfulle kallenavn allerede fra tenårene.

- Jeg har blitt kalt alt fra narkoman, feit, rasist, en bortskjemt drittunge, talentløs og for tynn til å være «America's Sweetheart». Som et resultat av dette ville jeg gjøre alt for å ikke være meg. Jeg gikk til sengs og ba om å våkne opp som hvem som helst andre, bare ikke meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer