Kelly Osbourne hang ut farens angivelige elskerinne

31-åringen slår ring om sin sørgende mor etter det sjokkerende bruddet.

DRAMATIKK: Kelly Osbourne ga farens angivelige elskerinne tidenes hevn.  Foto: wenn.com
DRAMATIKK: Kelly Osbourne ga farens angivelige elskerinne tidenes hevn. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at det profilerte ekteparet Ozzy (67) og Sharon Osbourne (63) skal skilles etter 33 års ekteskap.

Årsaken bak bruddet er at «Black Sabbath»-rockeren skal ha vært utro med en 22 år yngre frisør.

En som tydelig ikke er fornøyd med farens sidesprang er datteren Kelly (31), som har valgt å gå hardt ut mot Ozzys elskerinne på Twitter.

Realitystjernen delte telefonnummeret til den Los Angeles-baserte frisøren Michelle Pugh, som flere ganger har blitt nevnt som rockerens angivelige elskerinne. 

I Twitter-meldingen skrev Kelly at dersom man ringer telefonnummeret i innlegget, kan man få seg en billig frisyre og en het natt.

Støtter moren sin 

Etter bruddet mellom «The Osbournes»-stjernene ble kjent har Kelly bevist at hun gjør alt i sin makt for å vise støtte til moren sin.

Hun har blant annet deltatt som gjest i talkshowet «The Talk», der Sharon er programleder.

- Kelly prøver bare å beskytte familien sin, sier en kilde om hennes oppsiktsvekkende Twitter-melding til US Weekly. 

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Sharon og Kelly Osbourne er for tiden aktuelle i en kvinnekampanje for kampen mot kreft.  Foto: Splash News
MOR OG DATTER: Sharon og Kelly Osbourne er for tiden aktuelle i en kvinnekampanje for kampen mot kreft. Foto: Splash News Vis mer

Fikk nok av utroskapen 

Det er ikke første gang Ozzy har brutt tilliten i ekteskapet. Tidligere i år slapp Sharon bomben om at musikeren hadde vært utro med to av parets fire barnepiker, men at hun tilga ham fordi han skal ha vært ruset.

Etter sidespranget med frisøren, som var i edru tilstand, skal hun imidlertid ha fått nok.

Saken fortsetter under bildet.

OVER: Sharon og Ozzy Osbourne ble sammen på 70-tallet og har siden den gang vært i rampelyset. Nå har ekteskapet imidlertid tatt slutt.  Foto: Ap
OVER: Sharon og Ozzy Osbourne ble sammen på 70-tallet og har siden den gang vært i rampelyset. Nå har ekteskapet imidlertid tatt slutt. Foto: Ap Vis mer

Ifølge US Weekly fant hun ut om utroskapen da hun gikk gjennom ektemannens e-poster.

- Både Sharon og Kelly ringte frisørsalongen hun jobber på omtrent to uker før bruddet ble kjent. De ønsket å komme i kontakt med elskerinnen. De var rasende, sier en kilde til nettstedet. 

Ozzy og Sharon møttes på 1970-tallet. Familien gjorde senere stor suksess med realityserien «The Osbournes» på tidlig 2000-tallet.

Paret giftet seg 4. juli 1982 og fikk tre barn - Aimee (32), Kelly (31) og Jack (30).

Ingen i familien Osbourne har hittil uttalt seg om de nye påstandene.

UTLEVERTE PRIVATLIVET: Fra 2002 til 2005 var familien stjerner i sitt eget realityprogram på MTV. Fra venstre; Kelly, Ozzy, Sharon og Jack. Foto: Pa Photos
UTLEVERTE PRIVATLIVET: Fra 2002 til 2005 var familien stjerner i sitt eget realityprogram på MTV. Fra venstre; Kelly, Ozzy, Sharon og Jack. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: «Sex og singelliv»-stjernen i sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer