NYFORELSKET: - Kelly elsker gutter med skjegg, og synes Ricki er veldig sexy, sier en kilde til UsWeekly. Foto: Stella Pictures
NYFORELSKET: - Kelly elsker gutter med skjegg, og synes Ricki er veldig sexy, sier en kilde til UsWeekly. Foto: Stella PicturesVis mer

Kelly har fått ny kjæreste

Lykken smiler til Kelly Osbourne - seks måneder etter den brutte forlovelsen.

SEOGHØR.NO: I januar avslørte Kelly Osbourne (29) at bryllupet mellom henne og forloveden Matthew Mosshart (30) var avlyst.

- Det var et gjensidig ønske. Vi er fremdeles veldig glade i hverandre, men det var rett og slett ikke riktig tid for oss. Jeg tror at hvis vi ikke var så voksne og modne som det vi faktisk er, så kunne vi endt opp med noe som ikke hadde blitt særlig hyggelig, forklarte hun til E!News.com den gang.

Nå har realitystjernen funnet kjærligheten på nytt.

Hennes utkårede er den britiske modellen Ricki Hall, og paret har hengt sammen som erteris de siste ukene.

Etter å ha tilbrakt de siste dagene i London sammen med sin nye flamme delte hun et kyssebilde av dem med fansen sin på Instagram mandag.

- Det smaker godt, skrev hun som tekst.

Ikke redd for å vise følelser

Tre dager tidligere hadde begge to postet et bilde hvor de står tett omslynget under Ozzy Osbournes konsert i Hyde Park.

- Hadde en fantastisk kveld på «Black Sabbath»-konserten i går, skrev Hall.

Paret ble først koblet sammen i midten av juni, og nylig begynte de også å følge og kommentere hverandres bilder på Instagram, skriver Daily Mail.

 

- Kelly elsker gutter med skjegg, og synes Ricki er veldig sexy. Hun er definitivt interessert i å se hvor dette forholdet leder hen, sier en kilde til UsWeekly.com.

LES OGSÅ: Kelly delte rumpebilde med fansen