BRØT SAMMEN: Susan brøt sammen og måtte bli hasteinnlagt på sykehus etter at hun kom på andreplass i "Britain's Got Talent".
BRØT SAMMEN: Susan brøt sammen og måtte bli hasteinnlagt på sykehus etter at hun kom på andreplass i "Britain's Got Talent". Vis mer

Kelly forsvarer Susan Boyle

- Folk har vært grusomme mot henne....

SEHER.NO: Tidligere "American Idol"-vinner Kelly Clarkson (27) vet alt om hvordan det er å gå fra å være en totalt ukjent person, til å bli en superstjerne.

Popstjernen, som vant sangkonkurransen i 2002, har raskt blitt en av verdens mest kjente artister, og blir nå fotfulgt hvor enn hun går.

Dermed vet hun også hvordan den siste tiden har vært for britiske Susan Boyle (48), som ble en verdenssensasjon da hun deltok i "Britain's Got Talent" i vår.

Kort tid etter at Boyle kom på andreplass i konkurransen ble hun innlagt på sykehus for utmattelse.

48-åringen bikket rett og slett under etter alt presset hun hadde vært gjennom, og ifølge Clarkson kjenner hun seg veldig igjen i det.

Popstjernen mener at folk har vært unødvendig slemme mot sangtalentet, skriver The Mirror.

- Jeg tror at alle som er med på noe sånt går gjennom dette. Akkurat i begynnelsen er det veldig hardt. Det er tøft. For folk kan være så onde og grusomme, og særlig har de vært det mot henne. Jeg har ikke hørt annet enn fæle ting folk har sagt om henne, sier Clarkson.

Susans særegne utseende har også gjort at hun har vært ekstra i fokus, og fått mye kritikk. Men ifølge Kelly gjelder det å heve seg over det.

- Det tar tid å bli vant til at folk kommenterer utseendet ditt. Nå har det gått syv år siden jeg vant, og jeg tenker at det er ok, det har gått ok, så jeg klarer meg, sier Kelly.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Alexander Denstad With besvimte

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.