VISTE STOLT FREM SØNNEN: Kelly Clarkson ble mamma for andre gang for to uker siden. I helgen delte hun første bildet av den vesle sønnen.  Foto: Pa Photos
VISTE STOLT FREM SØNNEN: Kelly Clarkson ble mamma for andre gang for to uker siden. I helgen delte hun første bildet av den vesle sønnen. Foto: Pa PhotosVis mer

Kelly Clarkson viste frem sønnen for første gang

Fansen ble sjarmert i senk av bildene av det nyfødte sjarmtrollet.

SEOGHØR.NO: Tirsdag 12. april ble sangfuglen Kelly Clarkson (34) mamma for andre gang, da sønnen Remington Alexander Blackstock kom til verden.

Det var i august i fjor hun avslørte nyheten om at hun var gravid igjen da hun stoppet midt i låten «Piece By Piece» under en konsert og sa til publikum:

- Jeg hadde ikke tenkt til å fortelle dette i det hele tatt, men jeg er gravid. Jeg har det skikkelig vanskelig, men fra nå av skal jeg virkelig gjøre mitt beste for å synge denne sangen.

I helgen overrasket «Because of You»-sangeren nok en gang da hun delte det første bildet av den nyfødte tassen på Twitter. 

- Møt Remy, vårt nyeste familiemedlem, skrev hun til et bilde av det søte sjarmtrollet.

Bildene av to uker gamle Remington vekker mye oppmerksomhet i sosiale medier, og over 20.000 personer har likt det søte sort-hvitt bildet.

- Jeg vet to ting om deg. Du kan synge og du lager vakre barn, har personen som kaller seg «CindyReynolds» skrevet til bildet.

- Jeg kan bokstavelig talt sitte barnevakt når som helst, har popsangeren Kelsea Ballerini skrevet under bildet. 

Ble forandret av morsrollen

Fra før har den tidligere «American Idol»-vinneren og ektemannen Brandon Blackstock (39) datteren River Rose (22 mnd) sammen. 

Den talentfulle sangeren har tidligere åpnet seg om hvordan morsrollen forandret henne. 

- Livet fikk en helomvending. Jeg trodde aldri at jeg skulle bli en mamma, så det forandret hele livet mitt, har hun fortalt bladet People.

Hangin' backstage with River before my show tonight in Oklahoma!

Et bilde publisert av Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Saken fortsetter nedenfor. 

Stemor til to

Ikke bare er Clarkson moren til lille River Rose, men hun er også stemoren til ektemannens to barn, Savannah (13) og Seth (8).

- Seth og Savannah fikk meg til å ønske meg barn. Jeg skjønte først da hvor høyt jeg elsker mammarollen, har hun fortalt. 

Kelly og Brandon giftet seg i en romantisk seremoni høsten 2013, etter å ha kjent hverandre i en årrekke. Brandon er nemlig sønnen til Kellys manager, Narvel Blackstock (59). 

KAPRET DRØMMEMANNEN: Kelly Clarkson og Brandon Blackstock møttes for mange år siden, da han var gift med en annen kvinne. Flere år etter var han singel, og da klarte sangeren å kapre ham.  Foto: Ap
KAPRET DRØMMEMANNEN: Kelly Clarkson og Brandon Blackstock møttes for mange år siden, da han var gift med en annen kvinne. Flere år etter var han singel, og da klarte sangeren å kapre ham. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Ingen visste at det var tvillinger

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.