Kelly Clarkson ble mamma igjen

Popstjernen jubler av babyglede.

BLE FORELDRE: Kelly Clarkson er blant annet kjent for hitlåten «Since U Been Gone» og for å ha havnet på plassen bak Kurt Nilsen i «World Idol» i 2003. Her med ektemannen i 2013. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Kelly Clarkson er blant annet kjent for hitlåten «Since U Been Gone» og for å ha havnet på plassen bak Kurt Nilsen i «World Idol» i 2003. Her med ektemannen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I august avslørte Kelly Clarkson (33) i en følelsesladet opptreden på scenen i Los Angeles at hun og ektemannen Brandon Blackstock (38) ventet barn nummer to sammen.

Sangfuglen stoppet midt i den rørende låta «Piece By Piece», som er en avskjedssang til hennes far og en hyllest til ektemannen, og sa til publikum:

- Jeg hadde ikke tenkt til å fortelle dette i det hele tatt, men jeg er gravid. Jeg har det skikkelig vanskelig, men fra nå av skal jeg virkelig gjøre mitt beste for å synge denne sangen!

- Det var jo ikke sånn jeg ville annonsere det. Jeg ville bare ikke at dere skulle tro at jeg var full eller dopa, spøkte stjernen mens hun tørket vekk tårer fra ansiktet.

Torsdag avslørte Clarkson, som har hatt et vanskelig svangerskap, at babyen har sett dagens lys.

- Vår lille sønn har ankommet. Remington Alexander Blackstock ble født 12.04.16. Han er frisk og vi kunne ikke vært lykkeligere eller mer forelsket, delte hun med fansen på Twitter.

 
 

Fra før av har Kelly og Brandon, som giftet seg i en romantisk seremoni høsten 2013, datteren River Rose (22 mnd).

Den nybakte mammaen, som ble kjent over natten da hun stakk av med «American Idol»-tittelen i 2002, er også stemor til ektemannens to barn, Savannah (14) og Seth (9).

FIKK EN BROR: Nå har lille River Rose blitt storesøster.   Foto: NTB Scanpix
FIKK EN BROR: Nå har lille River Rose blitt storesøster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

 

LES OGSÅ: «Fotballfrue» er gravid igjen