FREMSTO LYKKELIGE: Men sannheten var at David McIntosh følte seg mobbet av eksforloveden, Kelly Brook. Nå snakker han ut. Foto: All Over Press
FREMSTO LYKKELIGE: Men sannheten var at David McIntosh følte seg mobbet av eksforloveden, Kelly Brook. Nå snakker han ut. Foto: All Over PressVis mer

- Kelly Brook mobbet meg

Eksen avslører alt om Kellys oppførsel.

SEOGHØR.NO: Den britiske supermodellen Kelly Brook (34) og David McIntosh (28) brøt nylig av- og på-forholdet med hverandre.

GJORDE ALT: David McIntosh mener han gjorde alt for at Kelly Brook skulle være glad. Foto: All Over Press
GJORDE ALT: David McIntosh mener han gjorde alt for at Kelly Brook skulle være glad. Foto: All Over Press Vis mer

Brook brøt tidligere i høst forlovelsen, men paret ble like etter sammen igjen. Forholdet ville imidlertid ikke vare, og nå er både Kelly og David single.

Nå viser det seg at forholdet ikke akkurat var en dans på roser, i hvert fall ikke om man skal tro McIntosh. Han snakker ut i bladet Reveal. Der avslører han at han følte seg mobbet av Kelly mens de var sammen.

- Jeg har aldri følt meg så utskjelt av en kvinne i hele mitt liv. Hun sa de mest frastøtende tingene til meg da vi kranglet. Det høres kanskje ikke sånn ut, men det var som å bli mobbet. Hun sa barnslige ting for å såre meg hele tiden, sier McIntosh ifølge The Sun.


Selv følte McIntosh at han gjorde alt for at Brook skulle være glad.

- Hun sa jeg var ubrukelig, at jeg ikke dugde til noen ting, og at jeg ikke var grei. Jeg følte jeg gjorde mitt beste. Jeg gjorde alt for henne, alt fra å lage frokost til henne hver dag til å kjøpe dyre gaver til henne hele tiden.

I mediene fikk Kelly det til å fremstå som om forholdet var fantastisk. Slik var det ikke i virkeligheten.

- Krangler hadde hun gående i tre dager, selv om det ikke var noe å krangle om. Hun ga intervjuer og tvitret om at hun var stormforelsket, men sannheten er at vi kranglet. Det var sånn forholdet var. I ett minutt elsket hun meg, og i neste minutt hatet hun meg.

Brook har selv ikke kommentert uttalelsene fra eksen.

LES OGSÅ: Tok tilbake eksen etter utroskandalen