GOD STØTTE: I dag er Nicole Kidman og Keith Urbans ekteskap sterkere enn noensinne. Bildet av paret er tatt tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: I dag er Nicole Kidman og Keith Urbans ekteskap sterkere enn noensinne. Bildet av paret er tatt tidligere denne måneden. Foto: NTB ScanpixVis mer

Keith Urban slet tungt med rusmisbruk

Nå takker artisten kona, Nicole Kidman, for at hun reddet livet hans.

SEOGHØR.NO: Sommeren 2006 jublet Hollywood-stjernen Nicole Kidman (48) av lykke da hun ga sitt ja til countrysangeren Keith Urban (48) i Sydney i Australia.

Paret hadde da vært kjærester i rundt ett år.

Men lykkerusen som nygifte la seg raskt.

Kun fire måneder etter bryllupet sjekket ektemannen inn til avrusning på den kjente Betty Ford klinikken i California.

Sent på 90-tallet hadde Urban gjort seg avhengig av kokain, og han hadde også tidligere prøvd å få hjelp for rusproblemene - uten hell.

Nå takker den prisbelønte stjernen kona for at hun reddet livet hans.

- Vi giftet oss, men jeg hadde ikke tatt hånd om mine personlige problemer. Demonene mine kom ut sparket oss begge bak, og sprengte hele verdenen vår i lufta, avslører Keith til The Boot, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRLIGE: Under SAG Awards i slutten av januar klarte ikke ekteparet å skjule de sterke følelsene for hverandre.  Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGE: Under SAG Awards i slutten av januar klarte ikke ekteparet å skjule de sterke følelsene for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Evig taknemlig for konas støtte

Nicole valgte likevel å stå støtt ved ektemannens side, og gjorde alt i sin makt for å gi ham den aller beste hjelpen slik at han kunne bli helt frisk.

- Denne kvinnen samlet troppene. Hun gikk inn i flammene og reddet meg ut. Dette er på utrolig mange måter en kraftfull kjærlighetserklæring. Hun trodde på meg, og hun så noe i meg som gjorde at hun valgte å risikere alt ved å stole på meg, dra meg ut av ilden og lede meg den riktige veien.

Urban innrømmer at konas styrke hjalp ham å snu om livet sitt, og fikk ham til å innse at hun var plassert på denne jorda for å redde ham.

- Hun er den jeg har lett etter og forberedt meg til å møte. Eller som livet har forbered meg til å møte, forteller artisten, som tilbrakte tre måneder på avrusningsklinikken, ifølge nettstedet.

I dag er Urban og Kidman lykkeligere enn noen gang.

Duoen, som feirer 10 års bryllupsdag til sommeren, bor sammen i Nashville i USA med døtrene Sunday Rose (7) og Faith Margaret (5).

Nicole har også adoptivbarna Isabella (23), som nylig giftet seg, og Connor (20) fra ekteskapet med Tom Cruise (53).

FAMILIETID: Duoen har to døtre sammen, og Nicole gir stadig uttrykk for at hun ønsker seg flere barn med Keith, men frykter hun er for gammel. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETID: Duoen har to døtre sammen, og Nicole gir stadig uttrykk for at hun ønsker seg flere barn med Keith, men frykter hun er for gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Nicole Kidman har fjernet brystimplantatene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.