Keith Urban: - Livet mitt begynte først da jeg traff Nicole

Ti år etter at Keith Urban og Nicole Kidman ble mann og kone, er stjerneparet mer forelsket enn noensinne.

LYKKELIGE: Nicole Kidman og Keith Urban giftet seg i Sydney i 2006. Her er de sammen på SAG Awards i janauar.   Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Nicole Kidman og Keith Urban giftet seg i Sydney i 2006. Her er de sammen på SAG Awards i janauar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til sommeren har stjerneparet Nicole Kidman (48) og Keith Urban (48) vært gift i ti år.

Duoen traff hverandre i 2005 og det var kjærlighet ved første blikk.

Nå avslører countrysangeren at kona forandret livet hans totalt.

- Livet mitt begynte først da jeg møtte og giftet meg med henne. Det var bokstavelig talt slik: «Ok, nå starter virkelig livet», forteller han til CBS, ifølge UsWeekly.com.

Urban slet nemlig i mange år tungt med rusmisbruk, og han hadde tidligere forsøkt å søke hjelp for problemene - uten hell.

Nicole ble redningen.

- Hun samlet troppene, gikk inn i flammene og reddet meg ut. Dette er på utrolig mange måter en kraftfull kjærlighetserklæring. Hun trodde på meg, og hun så noe i meg som gjorde at hun valgte å risikere alt ved å stole på meg, dra meg ut av ilden og lede meg den riktige veien, avslørte han til The Boot i februar.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Nicole og Keitn har to barn sammen. Her er skuespilleren med deres yngste datter Faith i Sydney i mars.   Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Nicole og Keitn har to barn sammen. Her er skuespilleren med deres yngste datter Faith i Sydney i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fort i svingene

Paret giftet seg kun et halvt år etter at de traff hverandre, og Kidman har innrømmet at det gikk fort i svingene i forholdet deres.

- Vi kjente egentlig ikke hverandre så godt da vi giftet oss, har hun fortalt ifølge ETOnline.

Begge var den gang i slutten av 30-årene, og «Australia»-stjernen skulle gjerne ha truffet ektemannen enda tidligere i livet.

- Jeg elsker ham! Jeg skulle ønske vi hadde flere år sammen. Men jeg er uansett bare takknemlig for at jeg møtte ham i det hele tatt, har hun sagt til Hello magazine.

Sammen har duoen døtrene Sunday Rose (7) og Faith Margareth (5)

Nicole har også adoptivbarna Isabella (23), som giftet seg før jul, og Connor (20) fra ekteskapet med Tom Cruise (53).

LES OGSÅ: Nicole Kidman legger babydrømmen på is

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer