Keith Richards slo til journalist midt i intervjuet

- Han ble svart i øynene og fly forbanna, sier den svenske journalisten.

HISSIGPROPP: Keith Richards er 64 år men glemmer ikke så lett. Det fikk Aftonbladets journalist oppleve under onsdagens intervju. Her er Richards på vei ut av en nattklubb for et par uker siden. Foto: All Over Press
HISSIGPROPP: Keith Richards er 64 år men glemmer ikke så lett. Det fikk Aftonbladets journalist oppleve under onsdagens intervju. Her er Richards på vei ut av en nattklubb for et par uker siden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I august 2007 fikk Rolling Stones to på terningen av Aftonbladets Markus Larsson for sin konsert i Sverige. I etterkant krevde gitaristen Keith Richards (64) en unnskyldning – noe han aldri fikk.

Onsdag møttes de to igjen til intervju i Paris i forbindelse med Richards selvbiografi «Life». Intervjuet endte med at den verdenskjente gitaristen slo Aftonbladets journalist i hodet.

- Før han stormet ut slo han til meg i hodet og sa: «Du skal være glad du kommer ut herfra med livet i behold», sier Markus Larsson til egen avis.

Intervjuet skal ha blitt svært ubehagelig etter ti minutter da Richards fikk spørsmål om konserten på Ullevi og forsto at han snakket med mannen bak 2-eren.

- Han ble svart i øynene og fly forbanna. Han reiste seg opp og spurte om vi skulle slukke lampene og gjøre opp med det samme.

- Jeg ble forundret, jeg trodde han tullet med meg, men seinere forstod jeg at han mente alvor og da begynte det å føles ubehagelig, sier Larsson til Aftonbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det ble en gutt