Keira vil ha stor byste

Keira Knightley omtales som en av verdens vakreste kvinner. Men hun vil likevel til kirurgen...

FORAN ER DER HVOR BROSJA SITTER: Keira Knightley vil ha større pupper og regner med å legge seg under kniven innen fem år. Foto: All Over Press
FORAN ER DER HVOR BROSJA SITTER: Keira Knightley vil ha større pupper og regner med å legge seg under kniven innen fem år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Misfornøyd med kroppen sin...


Vakre Keira Knightley (20) er en av verdens vakreste kvinner. Med store roller i filmer som "Pirates Of The Caribbean" og "Kong Arthur" har hun blitt svært populær. Men selv er hun ikke fornøyd med utseendet.


- Jeg ønsker meg større pupper, har hun uttalt ifølge den svenske avisen Aftonbladet. Skuespilleren - som er kinoaktuell med "Stolthet og fordom" er helt åpen for å holde på skjønnheten med kunstige midler. Hun regner med å legge seg under kniven før hun fyller 25 år!


- Innen fem år kommer jeg nok til å bruke botox, foreta ansiktsløft, operere nesen, forstørre brystene og bruke løshår, sier hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer