Keira vil ha like pupper som Katy Perry

- Det hadde vært helt fantastisk, sier Hollywood-stjernen.

KREATIV STJERNE: Katy Perry elsker å overraske med fargerike og morsomme kostymer på scenen. Her opptrer hun utendørs i Hollywood Bowl i Los Angeles i juni 2012. Foto: All Over Press
KREATIV STJERNE: Katy Perry elsker å overraske med fargerike og morsomme kostymer på scenen. Her opptrer hun utendørs i Hollywood Bowl i Los Angeles i juni 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-skuespilleren Keira Knightley (29) drømmer om å bli en popstjerne som Katy Perry (29).

Den britiske «Pirates of the Caribbean»-skjønnheten avslører at Katy er hennes store musikalske inspirasjon, men ikke bare på grunn av alle hitsene hennes.

- Jeg liker tanken om å være en skikkelig skinnende popstjerne med Katy Perrys roterende pupper, fortalte hun til The Sun onsdag.

- Jeg har alltid synes det har vært så kult, og tenkt: «Wow, hvordan kan man få puppene til å snurre?» Jeg vil også gjøre det.

PÅ SCENEN: Katy Perry med snurrende kjærligheter på brystene, og håret hennes er farlig nær å bli fanget i hjulet. Foto: Stella Pictures
PÅ SCENEN: Katy Perry med snurrende kjærligheter på brystene, og håret hennes er farlig nær å bli fanget i hjulet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Og så vil jeg ha en fornøyelsespark med sirkus og det hele. Det hadde vært helt fantastisk. Jeg får en ny personlighet med tigre og snurrende bryster, sa Knightley engasjert.

Katy ble advart mot BH'ene

Katy viste for første gang frem en av sine mange roterende BH'er under sin California Dream tour i 2012.

Men den ble sett på som en sikkerhetsrisiko av turnesjefene etter at håret hennes satte seg fast i det snurrende hjulet.

- Jeg blir hele tiden fortalt at forsikringsselskapene er bekymret for at jeg skal skade nakken min. Jeg tror seriøst ikke at dette kan være dødelig, men de vil at jeg skal få designet en ny BH som ikke kan fange opp håret mitt, sa Perry den gang, ifølge nettstedet.

 

LES OGSÅ: - Jeg fikk høre at jeg var anorektisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer