Keira takker nei til mer Pirates

- Jeg er ferdig med det...

NOK ER NOK: Keira Knightley har bestemt seg for å takke nei til å være med i den fjerde "Pirates of the Caribbean"-filmen.  Foto: All Over Press
NOK ER NOK: Keira Knightley har bestemt seg for å takke nei til å være med i den fjerde "Pirates of the Caribbean"-filmen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "The Dutchess"-stjernen Keira Knightley (23) har sagt nei til å være med på en eventuell fjerde "Pirates of the Caribbean"-film.

Ifølge skuespillerinnen er hun helt ferdig med Disney-triologien, skriver Contactmusic.com 

Det var gjennom rollen som Elizabeth Swann i "Pirates"-filmene at Knightley fikk sitt store gjennombrudd i Hollywood, og ble en av filmbyens mest ettertraktede stjerner.
Likevel har filmskjønnheten bestemt seg for at nok får være nok, og at hun ikke ønsker å være med på et nytt prosjekt.

Johnny Depp skal angivelig ha sagt ja til å gjenoppta sin legendariske rolle som Jack Sparrow, og ifølge rykter skal også den britiske komikeren Russell Brand ha en sentral rolle.

- Det var en helt fantasisk opplevelse, som også var en utrolig stor del av livet mitt. Men jeg tror ikke jeg trenger å gjøre det igjen. Jeg er ferdig med det.

- Men jeg er veldig spent på å se den neste filmen, og Johnny er så fantastisk i den rollen, så jeg tror det blir supert, har Knightley uttalt.

Det skal være uvisst om Orlando Bloom, som spilte Will Turner i "Pirates"-filmene, har takket ja til å være med i den fjerde filmen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hete scener med begge kjønn!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer