SLUTTER: Keira Knightley vil gi opp karrieren som skuespiller og flytte fra Hollywood. Her er hun sammen med Orlando Bloom i en scene fra den neste "Pirates-filmen". Foto: All Over Press
SLUTTER: Keira Knightley vil gi opp karrieren som skuespiller og flytte fra Hollywood. Her er hun sammen med Orlando Bloom i en scene fra den neste "Pirates-filmen". Foto: All Over PressVis mer

Keira ønsker seg et liv

Skuespillerinnen er lei av berømmelsen!

SEHER.NO: Den vakre brunetten Keira Knightley (22) avslører at hun vil slutte å spille inn filmer til Elle, ifølge The Sun.


- Jeg vil ha et liv. Kjendislivet er fullstendig sprøtt. Jeg tror jeg enten må flytte eller gi opp hele karrieren, sier "Pirates of the Caribbean"-stjernen til bladet.


- Jeg kunne aldri fått barn sånn som situasjonen er nå. Men jeg kan finne meg en annen jobb, og det er sannsynligvis det som kommer til å skje. Jeg bestemte meg veldig nylig for at jeg faktisk ønsker meg et liv.


Tidligere har den populære ungjenta avvist mulighetene for en fjerde pirat-film.


Keira har ikke jobbet siden i november i fjor etter at det dukket opp syklig tynne bilder av henne på en webside som promoterte anoreksia. En ung jente, Sophie Mazurek (19), hadde Keira som forbilde og døde av sykdommen. Dette knuste Keira.


- Jeg følte meg forferdelig. Bildene av meg fikk det til å se ut som om jeg promoterte noe annet enn hva jeg gjorde. Jeg er bare naturlig slank.


LES OGSÅ: Keira vil være toppløs