Keira Knightleys kjolevalg får babyryktene til å svirre

«Pirates of the Caribbean»-stjernen vakte oppsikt på Valentino-fest.

KRASS KJOLEKRITIKK: Mandag kveld dukket Keira Knightley opp i et sombert, sort antrekk på en galla i New York til ære for motehuset Valentino. Filmstjernens dystre «look» vekker ikke begeistring blant moteinteresserte. Foto: NTB Scanpix
KRASS KJOLEKRITIKK: Mandag kveld dukket Keira Knightley opp i et sombert, sort antrekk på en galla i New York til ære for motehuset Valentino. Filmstjernens dystre «look» vekker ikke begeistring blant moteinteresserte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld flokket stjernene til Lincoln Center i New York i anledning gallaen «An Evening Honoring Valentino».

En rekke Hollywood-stjerner var iført kreasjoner fra det italienske motemerket på festen, men det var ikke alle couture-antrekkene som falt i smak.

«The Imitation Game»-stjernen Keira Knightley (30), som fikk en jente i sommer, får hard medfart for sin fotside, asymmetriske Valentino-kjole i sort fløyel. Designerkjolen stylet hun med en lang, løstsittende cape med ermer, diskret sminke og enkle smykker.

Saken fortsetter under bildene.

TILDEKKET: Tidligere har Keira Knightley gjerne valgt mer ettersittende kjoler, som på «Anna Karenina»-premieren i London høsten 2012 (t.v). Daily Mails lesere lurer på om antrekket på Valentino-festen var inspirert av Viktoriatidens mer tilkneppede mote (midten), eller om hun og James Righton venter barn igjen - som de gjorde på SAG Awards i januar (t.h).  Foto: NTB Scanpix
TILDEKKET: Tidligere har Keira Knightley gjerne valgt mer ettersittende kjoler, som på «Anna Karenina»-premieren i London høsten 2012 (t.v). Daily Mails lesere lurer på om antrekket på Valentino-festen var inspirert av Viktoriatidens mer tilkneppede mote (midten), eller om hun og James Righton venter barn igjen - som de gjorde på SAG Awards i januar (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Får kjolekritikk

Leserne til Daily Mail er ikke begeistret for filmstjernens look, som flere mener er «tantete» og lite kledelig.

- Dette er det verste jeg noensinne jeg har sett henne! Skulle de kle seg ut i viktorianske klær? skriver en leser som kaller seg «hwilson».

- Hun ser virkelig forferdelig ut! skriver en leser som kaller seg «Fizz».

- Jeg liker vanligvis måten Keira kler seg, men ikke denne gangen. Den capen over kjolen hennes er for stor og tantete. Og kjolen ser bare feil ut... som om hun nettopp kom ut av klosteret. Hun kan gjøre det mye bedre motemessig, påpeker leseren «animal-lover».

Er du enig i at Keira Knightleys Valentino-look er lite vellykket? Kast terning på henne og de andre stjernene på festen nederst i saken!

Heller ikke motenettstedet Red Carpet Fashion Awards lar seg begeistre, og mener at antrekket er dystert og mangler personlighet.

BEDRE UTEN CAPE: Red Carpet Fashion Awards mener at Keira Knightleys antrekk ble bedre da hun droppet capen (t.v). Hun koste seg med skuespillerkollega Diane Kruger, som hadde komiker Seth Meyers (t.h) til bords på Valentino-festen. Foto: NTB Scanpix
BEDRE UTEN CAPE: Red Carpet Fashion Awards mener at Keira Knightleys antrekk ble bedre da hun droppet capen (t.v). Hun koste seg med skuespillerkollega Diane Kruger, som hadde komiker Seth Meyers (t.h) til bords på Valentino-festen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Gravidmote?

En annen av Daily Mails lesere spør seg om det sorte, løstsittende antrekket er valgt av en helt bestemt grunn:

- Er hun gravid igjen? under leseren med brukernavnet «Yipyap».

Keira har foreløpig ikke kommentert kjolevalget eller de nye babyryktene.

Da den britiske Hollywood-skjønnheten gikk gravid med datteren Edie, sverget hun imidlertid til løstsittende kjoler. På SAG Awards 2015 i slutten av januar, forklarte Keira hvorfor hun foretrakk mer luftige antrekk under svangerskapet:

- Det er mange som velger å bruke tettsittende antrekk, men det ønsker ikke jeg. Midjen min har forsvunnet, så jeg kan ikke gå med trange plagg, uttalte hun da.

Saken fortsetter under bildene.

CELEBER KVELD: Liv Tyler koste seg sammen med Bruce Willis, som kom sammen med kona Emma Heming (midten). Forretningskvinnen Ivanka Trump poserte sammen med Giancarlo Giammetti, ærespresident i Valentino.  Foto: NTB Scanpix
CELEBER KVELD: Liv Tyler koste seg sammen med Bruce Willis, som kom sammen med kona Emma Heming (midten). Forretningskvinnen Ivanka Trump poserte sammen med Giancarlo Giammetti, ærespresident i Valentino. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Keira Knightley og ektemannen James Righton (32) har det lille sjarmtrollet Edie sammen, men paret holder en lav profil som småbarnsforeldre. I august lettet imidlertid filmstjernen litt på sløret om morsrollen:

- Kjærligheten man føler ligger i instinktet ditt, det merker man virkelig. Jeg er helt overrasket over at jeg klarer å fungere med så lite søvn. Det er ikke veldig behagelig. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare det, men det går, sa Keira til magasinet ELLE ifølge Mirror.

[views:embed:node_embed:block:83514]

LES OGSÅ: - Gleder meg til å få baby i julegave

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer