Keira Knightley har brukt parykk de siste fem årene

- Det ble så ille at håret mitt begynte å falle av.

OVERRASKER: Keira Knightley forteller at håret hennes er så ødelagt at hun har måtte bruke parykker i mange år. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKER: Keira Knightley forteller at håret hennes er så ødelagt at hun har måtte bruke parykker i mange år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske Hollywood-stjernen Keira Knightley (31) har en fantastisk karriere å se tilbake på etter nesten 20 år i filmbransjen.

Den mørke skjønnheten har blitt nominert til både Oscar og Golden Globe-statuetter og er kjent fra storfilmer som blant annet «The Imitation Game», «Pirates of the Caribbean» og «Pride & Prejudice».

Nå avslører den talentfulle skuespilleren at til tross for at hun elsker jobben sin så har den satt sitt preg på utseendet hennes.

- Jeg har farget håret mitt i nesten alle tenkelige farger for ulike filmroller. Det ble så ille at håret bokstavelig talt begynte å falle av hodet mitt, avslører hun til Instyle UK, ifølge People.com.

- Så de siste fem årene har jeg brukt parykker, og det er det beste som noen gang har skjedd håret mitt.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ LERRETET: Keira gjorde stor suksess som Elizabeth Swann i Pirates of the Caribbean. Her med Johnny Depp, som spiller hovedrollen kaptein Jack Sparrow, i 2007. Foto: NTB Scanpix
PÅ LERRETET: Keira gjorde stor suksess som Elizabeth Swann i Pirates of the Caribbean. Her med Johnny Depp, som spiller hovedrollen kaptein Jack Sparrow, i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slet med acne

Og selv om Keiras naturlige lokker nå har vokst seg ut igjen, så har hormoner gjort at hun har fått en ny type frisyre som resultat av fødselen av datteren Edie i fjor.

- Naturlig har jeg vilt, krøllete hår, men etter at jeg fikk babyen har det blitt ti ganger tykkere. Så nå finner jeg fullt av store flokete dreadlocks på hodet, deler hun videre.

Dette er ikke første gangen 31-åringen har slitt med uhåndterlige hormoner.

Knightley, som har vært fjeset utad for skjønnhets-kampanjene til luksusmerket Chanel, hadde nemlig i mange år et stort kvise problem.

- Jeg brukte aldri sminke før jeg fikk acne. Da prøvde jeg alle tenkelige ting for å bli kvitt det. Jeg var sikkert innom en million ulike produkter, men ingenting hjalp, forteller hun til bladet.

- Jeg hadde dårlig hud frem til jeg var 25 år. Senere lærte jeg at det handlet om hva slags mat jeg spiste og hormonforandringer.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Keira koser seg på handletur med datteren Edie i England i vinter. Foto: Splash News
MOR OG DATTER: Keira koser seg på handletur med datteren Edie i England i vinter. Foto: Splash News Vis mer

Siden 2011 har Keira vært kjæreste med musikeren James Righton (32). 

Paret giftet seg i Sør-Frankrike i mai 2013, og samme måned to år senere ble de foreldre for første gang.

- Kjærligheten man føler for barnet ligger i instinktet ditt, det merker man virkelig. Jeg er helt overrasket over at jeg klarer å fungere med så lite søvn. Det er ikke veldig behagelig. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare det, men det går, sa Keira til ELLE i fjor sommer.

FLOTT PAR: Under fjorårets SAG Awards i Los Angeles kom filmstjernen sammen med ektemannen James. Foto: wenn.com
FLOTT PAR: Under fjorårets SAG Awards i Los Angeles kom filmstjernen sammen med ektemannen James. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Liv Tyler elsker sine nye fødselkilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer