SMAL FIGUR: Skuespilleren Keira Knightley får mye oppmerksomhet på grunn av kroppen sin. Foto: AP
SMAL FIGUR: Skuespilleren Keira Knightley får mye oppmerksomhet på grunn av kroppen sin. Foto: APVis mer

Keira kastet klærne

Hvorfor? Fordi jeg sier ja, antagelig.

SEHER.NO: - Det endte med at jeg tok av meg klærne igjen. Hvorfor skjer alltid det? Fordi jeg sier ja, antagelig, sier Keira Knightley (22) til amerikanske Interview Magazine.


Den britiske skuespilleren er for tiden kino-aktuell i USA med filmen "Atonement" og har i den forbindelse latt seg fotografer toppløs på magasinets forside. Kun en buksesele og en hanskebekledt hånd dekker brystene. Inne i bladet er det flere bilder av en svært lettkledd Keira i ulike positurer.


Pirates of the Caribbean-stjernen er kjent for å vise mye hud, og hennes tynne figur er ofte tema for debatt i mediene.


Til magasinet snakker Keira nok en gang om kroppen sin. Når hun blir spurt om hun føler seg ansvarlig for at unge jenter utvikler anoreksi fordi hun er så tynn, sier hun nei.


  - Jeg har ingen kontroll over det. Jeg tror ikke på rollemodeller. Jeg tror ikke at en person kan settes høyere enn en annen person. Personlig mener jeg at jeg skal ha rett til å gjøre så mange feil jeg vil uten at jeg skal ha skyldfølelse for at andre gjør de samme feilene. Folk er smartere enn det.


Allerede som 21-åring ble Keira Knightley nominert til Oscar- og Golden Globe-prisen for rollen som Elizabeth Bennet i "Stolthet og fordom". Knightley slo gjennom med filmen "Skru'n som Beckham", som gjorde henne til årets beste britiske nykommer.


Se bilder fra filmen Atonement som har premiere i norge 11. januar. 


LES OGSÅ:  Kaster klærne for Chanel