Eurovision:

KEiiNO før finalen: - Vi skal gi jernet

I kveld braker det løs i Tel Aviv.

FINALEKLARE: Lørdag kveld står KEiiNO på scenen og vil gi alt for å hente hjem Eurovision-seierenFoto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FINALEKLARE: Lørdag kveld står KEiiNO på scenen og vil gi alt for å hente hjem Eurovision-seierenFoto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld braker det løs i Tel Aviv. Etter en intens semifinale på torsdag ble det klart at Norge hadde kapret en plass i finalen, som begynner på norsk tv klokka 21:00 i kveld.

KEiiNO og deres «Spirit in the Sky» er den 15. låta som skal i ringen, og da Dagbladet møtte den norske trioen bare timer før sending, kunne de fortelle at de gledet seg stort.

- Det blir helt fantastisk. Vi er klare for å gi jernet om noen timer, sier Fred Buljo.

Under prøvene tidligere i dag var det problemer med kameraene, så artistene visste ikke hvilke kameraer de skulle se i. Tom Hugo forteller at han håper det er fikset til finalen nå i kveld.

- Jeg tror det viktigste er å prøve å se rett i kamerat og fortelle den historien vi har og litt av Norge. Jeg måtte bare gamble i stad på at jeg traff rett kamera under prøvene i stad, men jeg tror det skal være fikset. Håper vi, sier han til den norske pressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer