Brandon Jenner:

«Keeping up»-profilen bekreftet forholdet i Norge

- Hun er fantastisk, og jeg er virkelig lykkelig nå.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer
Publisert

I mars begynte rykter om at «Keeping up with the Kardashians»-profilen Brandon Jenner (37) hadde funnet lykken igjen å svirre, drøye seks måneder etter at bruddet med ekskona Leah Jenner (36) ble kjent.

Flere amerikanske medier, deriblant US Magazine, koblet artisten til den mystiske kvinnen, Cayley Stoker, og da Brandon denne uken var i Oslo, bekreftet han forholdet overfor TV 2.

- Ja, jeg har møtt en jente den siste tiden. Hun er fantastisk, og jeg er virkelig lykkelig nå. Jeg er på et bra sted i livet, og jeg føler meg veldig bra, svarte han «God Kveld Norge», og bekreftet samtidig at det er Stoker det er snakk om.

- Vi koser oss i hverandres selskap, la han til.

Se og Hør tok også en lengre prat med den amerikanske stjernen denne uken, og flere kjenner nok best til ham som halvbroren til Kendall (23) og Kylie Jenner (21).

Han har medvirket i en rekke epsider av «Keeping up with the Kardashians», og har blant annet vært med på flere av de beryktede familieferiene til Kardashian-Jenner-klanen.

NORGESBESØK: Brandon tilbragte flere dager i Oslo over helgen. Foto: NTB Scanpix
NORGESBESØK: Brandon tilbragte flere dager i Oslo over helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derfor ser han ikke på

Likevel kan han nå avsløre at han aldri har sett en eneste episode av det berømte realityprogrammet.

- Jeg har ikke sett på noe av det. Jeg liker ikke å se på de seriene, for å være ærlig, sier han til Se og Hør, og forklarer hvorfor:

- Jeg vil at mine opplevelser skal være et kult møte. Jeg føler at hvis jeg ser meg selv på tv for mye, så vil det snu hjernen min til at jeg heller bryr meg om hvordan jeg fremstår, og slik vil jeg ikke at det skal være.

37-åringen vil leve i nuet, og har ingen ønsker om å se tilbake på ting han har gjort, selv om han kanskje burde ha gjort det.

- Kanskje det er noe jeg ikke burde gjort eller sagt, men det vet jeg ikke, sier han spøkefullt.

  • Se video av intervjuet øverst i saken!

Bekreftet bruddet

- Etter 14 vidunderlige år sammen, har vi med kjærlighet kommet frem til å avslutte den romantiske delen av vårt forhold, het det i en felles uttalelse fra Brandon og Leah da de gikk hver til sitt i fjor.

KJENDISFAMILIE: Brandon Jenner (foran t.v.), halvbroren til søstrene Kendall og Kylie Jenner, var nylig i Oslo og snakket om både musikk og familiens realityshow. Foto: NTB Scanpix
KJENDISFAMILIE: Brandon Jenner (foran t.v.), halvbroren til søstrene Kendall og Kylie Jenner, var nylig i Oslo og snakket om både musikk og familiens realityshow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Selv om vi har valgt å skille oss som et par, vi vil fortsatt elske hverandre veldig, veldig høyt. Vi er fremdeles en stor del av hverandres liv, som bestevenner, familie og kjærlige foreldre til vår datter, fortsatte de.

Paret fastslo samtidig at det ikke var løgner, utroskap eller krangling som var årsaken til at ekteskapet tok slutt. De skrev videre at de ønsket å fortelle om skilsmissen på denne måten for å komme eventuelle falske påstander og spekulasjoner i forkjøpet.

Hvorvidt Leah også har gått videre etter bruddet er ikke kjent, men hun har i hvert fall tatt tilbake sitt gamle etternavn i sosiale medier, og går nå under navnet Leah James.

LES OGSÅ: - Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer