SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Brandon Jenner:

«Keeping up»-profilen bekreftet forholdet i Norge

- Hun er fantastisk, og jeg er virkelig lykkelig nå.

I mars begynte rykter om at «Keeping up with the Kardashians»-profilen Brandon Jenner (37) hadde funnet lykken igjen å svirre, drøye seks måneder etter at bruddet med ekskona Leah Jenner (36) ble kjent.

Flere amerikanske medier, deriblant US Magazine, koblet artisten til den mystiske kvinnen, Cayley Stoker, og da Brandon denne uken var i Oslo, bekreftet han forholdet overfor TV 2.

- Ja, jeg har møtt en jente den siste tiden. Hun er fantastisk, og jeg er virkelig lykkelig nå. Jeg er på et bra sted i livet, og jeg føler meg veldig bra, svarte han «God Kveld Norge», og bekreftet samtidig at det er Stoker det er snakk om.

- Vi koser oss i hverandres selskap, la han til.

Se og Hør tok også en lengre prat med den amerikanske stjernen denne uken, og flere kjenner nok best til ham som halvbroren til Kendall (23) og Kylie Jenner (21).

Han har medvirket i en rekke epsider av «Keeping up with the Kardashians», og har blant annet vært med på flere av de beryktede familieferiene til Kardashian-Jenner-klanen.

NORGESBESØK: Brandon tilbragte flere dager i Oslo over helgen. Foto: NTB Scanpix
NORGESBESØK: Brandon tilbragte flere dager i Oslo over helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derfor ser han ikke på

Likevel kan han nå avsløre at han aldri har sett en eneste episode av det berømte realityprogrammet.

- Jeg har ikke sett på noe av det. Jeg liker ikke å se på de seriene, for å være ærlig, sier han til Se og Hør, og forklarer hvorfor:

- Jeg vil at mine opplevelser skal være et kult møte. Jeg føler at hvis jeg ser meg selv på tv for mye, så vil det snu hjernen min til at jeg heller bryr meg om hvordan jeg fremstår, og slik vil jeg ikke at det skal være.

37-åringen vil leve i nuet, og har ingen ønsker om å se tilbake på ting han har gjort, selv om han kanskje burde ha gjort det.

- Kanskje det er noe jeg ikke burde gjort eller sagt, men det vet jeg ikke, sier han spøkefullt.

  • Se video av intervjuet øverst i saken!

Bekreftet bruddet

- Etter 14 vidunderlige år sammen, har vi med kjærlighet kommet frem til å avslutte den romantiske delen av vårt forhold, het det i en felles uttalelse fra Brandon og Leah da de gikk hver til sitt i fjor.

KJENDISFAMILIE: Brandon Jenner (foran t.v.), halvbroren til søstrene Kendall og Kylie Jenner, var nylig i Oslo og snakket om både musikk og familiens realityshow. Foto: NTB Scanpix
KJENDISFAMILIE: Brandon Jenner (foran t.v.), halvbroren til søstrene Kendall og Kylie Jenner, var nylig i Oslo og snakket om både musikk og familiens realityshow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Selv om vi har valgt å skille oss som et par, vi vil fortsatt elske hverandre veldig, veldig høyt. Vi er fremdeles en stor del av hverandres liv, som bestevenner, familie og kjærlige foreldre til vår datter, fortsatte de.

Paret fastslo samtidig at det ikke var løgner, utroskap eller krangling som var årsaken til at ekteskapet tok slutt. De skrev videre at de ønsket å fortelle om skilsmissen på denne måten for å komme eventuelle falske påstander og spekulasjoner i forkjøpet.

Hvorvidt Leah også har gått videre etter bruddet er ikke kjent, men hun har i hvert fall tatt tilbake sitt gamle etternavn i sosiale medier, og går nå under navnet Leah James.

LES OGSÅ: - Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det

Røper detaljer om sønnen for første gang

Røper detaljer om sønnen for første gang

- Han synes det er vanskelig å se på

- Han synes det er vanskelig å se på

Viser frem babyen for første gang

Viser frem babyen for første gang

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

Avviser PR-stunt

Avviser PR-stunt

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Hyller samboeren etter fødselen

Hyller samboeren etter fødselen

Nå skal de snakke ut på TV

Nå skal de snakke ut på TV

Takket ja til dronningen - med feil tittel

Takket ja til dronningen - med feil tittel

TV-stjerne kommer ut av skapet

TV-stjerne kommer ut av skapet

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255