- Kebaben var kjempegod

Sarah Jessica Parker angrer ikke på at hun droppet Nobelmiddagen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video av Sarah Jessica Parker som uttaler seg om kebabhistorien i artikkelen!SEOGHØR.NO: «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker valgte å ikke delta på mandagens gallamiddag til ære for vinnerene av Nobels fredspris, EU.Isteden dro skuespilleren ut i Oslo med sitt følge, og etter det det Se og Hør kjenner til, skal hun blant annet ha besøkt kebabrestauranten Bislett Kebab i Hegdehaugsveien i Oslo i løpet av kvelden.På tirsdagens pressekonferanse sa Sarah Jessica Parker at hun var fornøyd med gatekjøkkenmaten.- Kebaben var kjempegod.- Kebaben var ikke da jeg skulle vært på banketten, bare for å understreke det. Det var en to timers pause før banketten, smilte hun.Sarah Jessica sa også at hun var «trollbundet» av den norske hovedstaden.Har du bilder av Sarah Jessica Parker i Oslo? Tips Se og Hør på [email protected]!Hudson spiste på restaurantHun var ikke den eneste av stjernene som skal opptre under kveldens konsert, som valgte å droppe Nobelmiddagen.Mens EU-lederne og norske samfunnstopper spiste i speilsalen på Grand Hotel, valgte sangerinnen og skuespilleren Jennifer Hudson å spise i hotellets restaurant.Også skuespilleren Gerard Butler - som skal lede årets Nobelkonsert sammen med Sarah Jessica Parker - valgte å utebli fra Nobelmiddagen.Spøkte om å gå i dameklærMen Butler hadde ikke latt seg friste til å følge i Sarah Jessica Parkers gatekjøkken-fotspor.- Nei, jeg er egentlig overrasket over at hun hadde tid til det, sa han på pressekonferansen med et smil.Butler spøkte med at han hadde brukt gårsdagen på helt andre ting. Jeg tok en varm dusj. Og så badet jeg. Og deretter gikk jeg i dameklær og danset rundt, sa han. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Derfor jobber ikke Jan Thomas under Nobel

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer