TAR DNA-TEST: Nå har Keanu Reeves bestemt seg for å la seg DNA-teste for å få slutt på ryktene. Foto: All Over Press
TAR DNA-TEST: Nå har Keanu Reeves bestemt seg for å la seg DNA-teste for å få slutt på ryktene. Foto: All Over PressVis mer

Keanu må ta DNA-test

Hollywood-stjernen har fått nok av påstandene.

SEHER.NO: I mai ble det kjent at en 46 år gammel kvinne fra Ontario i Canada hevder at "Matrix"-stjernen Keanu Reeves (44) er far til ett eller flere av hennes voksne barn.

Ifølge FemaleFirst hevder Karen Sala at skuespilleren er far til minst ett av hennes fire barn, som alle er i 20-årene. Kvinnen krever at han betaler over 900.000 kroner i barnebidrag hver måned, med tilbakevirkende kraft fra juni 1988. Kvinnen krever i tillegg over 18 millioner kroner i ekteskapsbidrag, med tilbakevirkende kraft fra november 2006.

Ifølge nettstedet har Keanu Reeves nå bestemt seg - etter avtale med sin advokat - for å ta en DNA-test for å bevise at han ikke er faren til barna.

"Matrix"-stjernen hevder at han aldri har møtt Sala, og talspersonen hans i LA, Cheryl Maisel, understreket dette i mai.

- Karens Salas påstander er falske og helt sprø. Keanu Reeves har ingen anelse om hvem hun er, uttalte hun.

Ifølge FemaleFirst skal Karen Sala nylig ha uttalt at saken dreier seg om å få fred.

- Dette handler ikke om hevn og er ikke et angrep på hans gode person. Det handler om å avslutte dette og få litt fred, skal hun ha uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nå dater hun 90-tallets største sexsymbol