HOLD KLÆRNE PÅ: Katy Perry mener dagens popstjerner kaster klærne altfor ofte. Nede fra venstre: Lady Gaga, Nicole Scherzinger, Miley Cyrus og Rihanna. Foto: All Over Press / NTB Scanpix / YouTube / Twitter
HOLD KLÆRNE PÅ: Katy Perry mener dagens popstjerner kaster klærne altfor ofte. Nede fra venstre: Lady Gaga, Nicole Scherzinger, Miley Cyrus og Rihanna. Foto: All Over Press / NTB Scanpix / YouTube / TwitterVis mer

Katys råd: - Ikke gjør dette!

Mener superstjernene ikke trenger å vise seg nakne hele tiden.

MEDIEOPPSTYR: Da Tone Damli Aaberge kledde av seg i videoen til Look Back, var det mange som reagerte. Foto: YouTube
MEDIEOPPSTYR: Da Tone Damli Aaberge kledde av seg i videoen til Look Back, var det mange som reagerte. Foto: YouTube Vis mer

SEOGHØR.NO: At mange av dagens popstjerner ikke har noen problemer med å vise hud, er en velkjent sak.

I helgen tok imidlertid Lady Gaga (27) det hele til nye høyder, da hun kledde seg splitter naken på scenen, mens hun fremførte sin nye singel, «Venus» på nattklubben G-A-Y i London.

Nå går Katy Perry (29) ut og råder stjernene i sin egen bransje til å holde klærne på.

- Kvinner i popbransjen... Alle kler seg nakne. Jeg mener, jeg har selv vært naken tidligere, men jeg føler ikke at jeg alltid må kle meg naken for å få oppmerksomhet, sier hun til radiostasjonen NPR.

Artikkelen fortsetter under bildet...Perry kastet selv klærne i musikkvideoen til sangen «California Gurls». Den siste tiden har Miley Cyrus (20) sjokkert gang på gang med seksualiserte elementer på scenen og i videoer. Til sangen «Wrecking Ball» er hun splitter naken.

- Jeg snakker ikke om noen spesielle personer. Jeg snakker om alle. Det er som om alle er nakne hele tiden. Jeg tenker: «Få det der vekk»! Vi vet at du har det. Jeg har det også. Jeg har kledd av meg noen ganger. Og jeg dømmer ikke. Jeg sier bare at det kan være OK å spille det kortet i blant. Men noen ganger er det også fint å spille andre kort.

At Cyrus trives best med lite klær på, har hun selv bekreftet.

- Jeg får angst av å ha på meg klær. Jeg føler at jeg blir presset sammen, og hemmet av det. Så jeg gruer meg veldig til at vinteren er på vei, sa hun da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

Også stjerner som Rihanna (25), Madonna (55), Nicki Minaj (30) og Nicole Scherzinger (25) har vist seg naken på jobben. Her til lands kastet Tone Damli klærne i musikkvideoen til sangen «Look Back», noe som skapte stort medieoppstyr.

- Hvis jeg skal være ærlig, så føler jeg mer eller mindre at denne videoen passer inn på Disney Channel. Jeg er definitivt lettkledd, men vi er på Ibiza og når det er sommer og sol føler jeg det er ganske «innafor» å være i bikini. Kvinnekroppen er så fantastisk, så hvorfor skal man drive å gjemme den bort? sa Damli Aaberge den gang til Dagbladet.

Se videoen der Lady Gaga kastet klærne på scenen her: