Katy Perry og Orlando Bloom:

Katy Perrys kommentar gikk ikke ubemerket hen

Sangstjernen skjuler ikke lenger følelsene sine.

SAMMEN IGJEN: Filmstjernen Orlando Bloom og sangeren Katy Perry skal ha blitt gjeforent. Her avbildet i Praha forrige måned. Foto: NTB scanpix
SAMMEN IGJEN: Filmstjernen Orlando Bloom og sangeren Katy Perry skal ha blitt gjeforent. Her avbildet i Praha forrige måned. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er et år siden forholdet mellom filmstjernen Orlando Bloom (41) og sangeren Katy Perry (33) tok slutt. Siden den gang har de imidlertid funnet tilbake til hverandre.

Forrige måned ble duoen blant annet observert sammen på en ferie i Praha. Bloom er nemlig for tiden bosatt i byen i anledning innspillingen av Amazon-serien «Carnival Row», og Katy skal ha reist ned for å besøke skuespilleren.

Selv om de har prøvd å holde den romantiske gjenforeningen under radaren, klarer de ikke lenger å skjule sin kjærlighet.

Da «Ringenes Herre»-stjernen fredag delte et bilde av seg selv i bar overkropp, klarte ikke Katy å stå imot fristelsen, ifølge People.

«Å hei, jeg var faktisk på jakt etter et vaskebrett for å vaske klærne mine på», skrev hun, som en referanse til Blooms vaskebrettmage, under dette bildet:

Saken fortsetter nedenfor.

Bekreftet bruddet

Katy Perry og Orlando Bloom var sammen i ti måneder før de på denne tiden i fjor bekreftet at de hadde avslutter forholdet.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttalte en representant for duoen til US Weekly den gang.

Kort tid etter brøt sangstjernen, Katy Perry, tausheten med en Twitter-melding for å fortelle at de fortsatt er venner, og at det ikke var noen sure miner mellom dem.

- Hva med en ny måte å tenke på for 2017? Man kan fortsatt være venner og elske ens tidligere partnere, skrev Perry og fortsatte:

- Ingen er offer eller skurk i denne saken. Få dere et liv!

Det tok imidlertid kun et halvt år før romanseryktene blusset opp igjen, etter at de ble avbildet sammen under en konsert i Staples Center i Los Angeles.

De to stjernene møtte hverandre for første gang under Golder Globe-utdelingen i 2016, og det tok ikke lang tid før vennskapet utviklet seg til noe mer.

Det var på prisutdelingens etterfest at paret skal ha funnet tonen og flere bilder av duoen florerte i etterkant i amerikanske medier.

Saken fortsetter nedenfor.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

- Virker seriøst

En måned senere dukket det opp bilder av dem hånd i hånd på en romantisk ferietur til eksotiske Hawaii, og kort tid etter at de kom tilbake til Los Angeles, pakket de koffertene på nytt.

- Det virker veldig seriøst mellom Orlando og Katy. De har et «gi og ta»-forhold, sa en kilde til People i begynnelsen av mars i 2016.​

Etterhvert sikret paparazzifotografene seg et bilde av Orlando og Katy, hvor stjerneduoen kysset lidenskapelig.

– De så veldig forelsket ut, og de viet mye mer oppmerksomhet til hverandre enn til den vakre solnedgangen, fortalte et øyevitne til E! News den gang.

LES OGSÅ: Har lagt karrieren på hylla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer