SKAL PÅ TURNÉ: Katy Perry (32) har et langt år foran seg med verdensturné frem til sommeren 2018. Her leker hun med barnet til en venninne. Foto: NTB Scanpix
SKAL PÅ TURNÉ: Katy Perry (32) har et langt år foran seg med verdensturné frem til sommeren 2018. Her leker hun med barnet til en venninne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Katy Perry:

Katy Perry stråler på badeferie etter bruddet

Popstjernen leide luksusyacht på kysten av Italia med venninnegjeng.

Publisert

(Seoghør.no): Popstjernen Katy Perry (32) har hatt et travelt år med nytt album, livestream som gikk over tre dager og brudd med skuespiller Orlando Bloom (40).

Derfor har hun nå tatt seg en velfortjent ferie ved kysten av Italia.

Sammen med et titalls venninner har «Roar»-sangeren leid en luksusyacht og er på vei mot Amalfikysten, ifølge Daily Mail.

På bildene Katy har lagt ut på sosiale medier, virker det som hun storkoser seg og tar helt ferie før hun skal ut på verdensturné frem til sommeren 2018.

Og singelstatusen så ikke ut til å volde henne noen bekymringer, da hun slo seg løs i de blå bølgene.

Saken fortsetter under bildet.

⚡️🌝charging up before I light up 🌝⚡️

Et innlegg delt av KATY PERRY (@katyperry)

Blant annet har popstjernen og venninnene gått i land i en rekke kystbyer og spist sjømat, drukket hvitvin og shoppet.

Det meste er dokumentert via de små snuttene Katy har lagt ut på Instagram.

Svært kristne foreldre

I september begynner en flere måneder lang nordamerikansk turné, så mest sannsynlig benytter Katy sjansen til å lade batteriene sammen med gode venner i forkant av denne.

BADEFERIE: Katy Perry slapper av i Italia med venninner. Foto: NTB Scanpix
BADEFERIE: Katy Perry slapper av i Italia med venninner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hennes nyeste album, «Witness», ble sluppet 9. juni og allerede har flere av sangene nådd hitlistene.

Blant annet sangen «Bon Appétit», der hun synger at hun blir «spredd som en buffé» har fått mye oppmerksomhet. Begge foreldrene hennes er nemlig veldig kristne.

I et intervju med den australske radiokanalen Nova fortalte Katy hvordan foreldrene reagerte på det eksplisitte innholdet i både sangen og den tilhørende musikkvideoen.

- Det er egentlig veldig rart, men vi forstår at vi må være enige om å være uenige mens vi fremdeles elsker hverandre, har hun forklart ifølge Daily Mail.

- Vi kommer alle fra forskjellige steder. Man kan ha sin tro, ingen sier at du ikke skal ha tro på troen din, men man kan også ha et ståsted av kjærlighet. Det er hva jeg og familien min praktiserer hele tiden.

Brudd i mars

Tidligere i år ble det kjent at Orlando Bloom og Katy hadde tatt en pause fra hverandre etter et års tid som kjærester. Det bekreftet paret i en felles uttalelse via en talsperson.

VIL HA BARN: Ifølge en kilde nær Katy vil popstjernen snart ha egne barn. Foto: NTB Scanpix
VIL HA BARN: Ifølge en kilde nær Katy vil popstjernen snart ha egne barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, sa talspersonen til US Weekly.

I mars sa en kilde nær paret til Daily Mirror at de hadde gått hver sin vei på grunn av at duoen er på ulike stadier i livet.

- Katy og Orlando hadde en fin tid sammen, skal kilden ha sagt.

- Det var en stor helbredelsesprosess for Orlando etter skilsmissen fra Miranda, men Katy og Orlando oppdaget at de var på forskjellige stadier i livet. Katy ønsket seg barn og å gifte seg, mens Orlando har allerede vært der og gjort det.

Måtte rangere eksene

Under promoteringen av sitt nye album, slo popstjernen på stortrommen og hadde livesending over tre dager der fansen fikk følge henne både dag og natt.

Blant annet fikk hun besøk av flere kjente fjes, men det var intervjuet med talkshow-kongen James Corden (38) som fikk mest oppmerksomhet.

DYREVERN-REFS: Sanger Katy Perry har hisset på seg denne reklamen hun har gjort for det australske varemagasinet Myer. Her kommer stjerna med en tilsynelatende uskyldig koala-vits, som hun nå får kritikk for. Video: Myer / Shutterstock / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

James ba Katy rangere tre av eksene etter hvem som var best i sengen. Rødmende ga hun DJ'en Diplo (38) tredjeplass, ekskjæresten Orlando Bloom en andreplass og sangeren John Mayer (39) fikk førsteplassen.

Kun Diplo og John har svart på rangeringslisten, mens Orlando har holdt seg taus enn så lenge.

I sitt svar sa Diplo at han knapt husker å ha ligget med popstjerna, mens John svarte på kanten til kryptisk da han fikk spørsmål om hva han synes om førsteplassen.

Kate Perry og Drew Barrymore møtes på rød løper og tar selfie foran fotografene. Video licensed from Splash News Vis mer

- Jeg er ikke så opptatt av berømmelse lenger. Jeg får spille musikk som rører meg, og jeg lever et godt liv. Jeg er 39, og jeg husker da jeg var 32. Jeg vil ikke gjøre det igjen, sa han til Rolling Stones.

LES OGSÅ: Derfor var Russell Brand og Katy Perry kun gift i 14 måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer