Katy Perry raser mot svensk studenttradisjon

- Jeg ville vært flau om jeg hadde vært dem, sier den amerikanske artisten.

PINLIG: Katy Perry karakteriserer den svenske tradisjonen som pinlig. Foto: FameFlynet Sweden
PINLIG: Katy Perry karakteriserer den svenske tradisjonen som pinlig. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer var den amerikanske artisten Katy Perry (28) i Stockholm for blant annet å spille inn musikk med den svenske stjerneprodusenten Max Martin.

Besøket landet tilfeldigvis på samme tidspunkt som den svenske tradisjonen «studentflak» - hvor de svenske avgangsstudentene feirer at de er ferdig med studiene.

Som en del av tradisjonen står studentene på lasteplanene til biler som kjører i tog rundt i byen, mens studentene feirer med musikk og sang.

Denne tradisjonen falt derimot ikke i god jord hos 28-åringen da hun overnattet på Grand Hotell:

- De sto bakpå lastebilen, og hoia og skreik. Det var skikkelig pinlig! Jeg ville vært flau om jeg hadde vært dem, fortalte nemlig Perry i et intervju med den svenske radiokanalen Riks FM.

Radioverten spør om hun faktisk synes at tradisjonen virker pinlig, og «Roar»-sangeren benytter anledningen til å omformulere seg:

- Vel. Neida, det er jo sikkert morsomt, og jeg ville vel gjort det samme selv om jeg hadde blitt uteksaminert. Men jeg var skikkelig plaget av jetlag hele tiden mens jeg var der. Da var det ikke spesielt gøy å bli vekket i utide av ungdommer som skriker og musikk på lydnivå med en nattklubb rullende forbi hotellvinduet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer