Katy Perry og Ryan Phillippe:

Katy Perry koblet til ny skuespillerflamme

Artisten ble observert sammen med skuespiller Ryan Phillippe på fest i helgen. 

FLØRT: Katy Perry ble observert flørtende med en ny skuespiller under Elton Johns 70-årsfeiring i helgen. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: Katy Perry ble observert flørtende med en ny skuespiller under Elton Johns 70-årsfeiring i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble det kjent at artist Katy Perry (32) og skuespiller Orlando Bloom (40) hadde valgt å gå fra hverandre.

Nå kan det imidlertid se ut til at de begge har funnet hver sin nye flørt. Den siste tiden har nemlig Bloom blitt observert på badeferie med en mystisk brunette.

Flørtet med ny skuespiller

Bloom er trolig ikke den eneste av de to som har funnet tonen med en ny.

NY FLØRT: Ryan Phillippe ble observert sammen med Katy Perry i helgen. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT: Ryan Phillippe ble observert sammen med Katy Perry i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Perry ble nemlig observert sammen med skuespiller Ryan Phillippe (42) under Elton Johns 70-årsferiring i helgen. Dette skriver Hollywood Life.

De to skal angivelig ha flørtet åpenlyst på festen.

- De ble plassert på hvert sitt bord, men Ryan flyttet seg over til hennes bord, forteller en kilde til nettstedet.

Det skal angivelig ha vært god stemning mellom de to.

- Hun flirte, og på et punkt hadde han hånden sin på kneet hennes, forteller kilden og legger til at Phillippe forlot bordet, men retunerte senere på kvelden. De to skal da ha fortsatt med den gode tonen seg i mellom.

Phillippe var gift med skuespiller Reese Witherspoon (41) fra 1999 til 2006. Paret har datteren Ava (17) og sønnen Deacon (13) sammen.

Skuespillerne spilte sammen i «Cruel Intentions» i 1999.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT: Phillippe var gift med skuespiller Reese Witherspoon fra 1999 til 2006. Sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Phillippe var gift med skuespiller Reese Witherspoon fra 1999 til 2006. Sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Var på ulike stadier i livet

Bruddet mellom Bloom og Perry skal angivelig ha kommet som et sjokk for mange.

Kort tid etter at bruddet ble kjent brøt sangstjernen, tausheten med en Twitter-melding for å fortelle at de fortsatt er venner, og at det ikke er noen sure miner mellom dem.

- Hva med en ny måte å tenke på for 2017? Man kan fortsatt være venner og elske ens tidligere partnere, skriver Perry og fortsetter:

- Ingen er offer eller skurk i denne saken. Få dere et liv!

Nye detaljer har i ettertid dukket opp om det mystiske bruddet.

En kilde nær paret fortalte til Mirror at de separerte seg fordi de var på ulike stadier i livet.

- Katy og Orlando hadde en fin tid sammen, skal kilden ha sagt.

- Det var en stor helbredelsesprosess for Orlando etter skilsmissen fra Miranda, men Katy og Orlando oppdaget at de var på forskjellige stadier i livet, og fortsatte:

- Katy ønsket seg barn og å gifte seg, mens Orlando har allerede vært der og gjort det.

BRUDD: Tidligere denne måneden ble det kjent at Katy Perry og Orlando Bloom hadde skilt lag. De var lenge et av Hollywoods mest omtalte par. Foto: Splash News
BRUDD: Tidligere denne måneden ble det kjent at Katy Perry og Orlando Bloom hadde skilt lag. De var lenge et av Hollywoods mest omtalte par. Foto: Splash News Vis mer

Bloom og Perry var helt fra de traff hverandre under fjorårets Golden Globe Awards, til det ble slutt i år, et av Hollywoods mest omtalte par.

Til tross for at de reiste på romantiske ferieturer sammen, spaserte hånd i hånd offentlig og stelte i stand storslåtte bursdagsfeiringer for hverandre, forholdt duen seg relativt taus om forholdet til pressen.

LES OGSÅ: «Under samme tak»-stjernen i bitter strid med forloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer