Katy Perry i sorg

Sangstjernen mistet familiemedlem.

I SORG: Katy Perry har mistet bestemoren sin, en uke etter at hun avslørte at hun venter barn med forloveden Orlando Bloom. Foto: NTB scanpix
I SORG: Katy Perry har mistet bestemoren sin, en uke etter at hun avslørte at hun venter barn med forloveden Orlando Bloom. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at Katy Perry (35) og forloveden Orlando Bloom (43) venter sitt første barn. Det var da førstnevnte delte sin nye musikkvideo til låten «Never Worn White», at hun for første gang viste frem babymagen.

- Jeg gleder meg. Vi gleder oss og er lykkelige, og dette er antakelig det lengste jeg har holdt på en hemmelighet. Og jeg liker å fortelle dere alt, men jeg visste at jeg ville fortelle dere det på den beste måten - som er gjennom musikk. For det er måten jeg snakker med dere på, sa hun i en livesending på sin Instagram torsdag, ifølge E! News.

I sorg

Til tross for at paret virker svært spente på livet som nå ligger foran dem, skal lykken ha blitt dempet.

Mandag delte nemlig sangstjernen på Twitter at hun er i sorg etter at bestemoren har gått bort. Ifølge Daily Mail ble Ann Pearl Hudson, som hun het, hele 99 år gammel.

På sin Instagram deler Perry et hjerteskjærende innlegg, hvor hun hyller sin nå avdøde bestemor, og håper at hun har fått snakket med barnet som for øyeblikket vokser i artistens mage.

- Jeg vet ikke når en sjel entrer et nytt kjøretøy, men hvis det finnes et etterliv hvor det er et venterom for de kommende og gående, lurer jeg på om den sjelen som venter på å komme inn i livet mitt får et kyss på pannen fra min søte bestemor, som forlot denne jorden i går, skriver Perry.

Hun forteller videre hvordan bestemoren eventuelt hadde oppført seg i et møte med sitt ufødte oldebarn.

- Hjertet mitt håper at hvis hun har muligheten til å snakke med den sjelen som venter, så vil samtalen mest sannsynlig inkludere «Er du sikker på at du vil velge denne gale familien?». Det ville definitivt vært noe sarkasme, en vittig kommentar eller to. For å være ærlig hadde sikkert bestemor et glass rosévin klar for etterlivet, skriver hun videre.

Avslutningsvis hyller hun bestemoren for sitt pågangsmot og for at hun har fått arvet sin egen personlighet fra henne.

- Mye av meg er på grunn av pappa, som har det fra henne. Hun startet alt, og pleide å påminne oss det. Og jeg er så glad for at hun gjorde det.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Planlegger bryllup

Som nevnt avslørte Perry forrige uke at hun er gravid med sitt første barn sammen med forloveden Orlando Bloom. Dette blir Blooms andre barn, da han har sønnen Flynn Christopher (9) fra sitt tidligere ekteskap med supermodellen Miranda Kerr (36).

Babynyheten kom imidlertid midt oppi parets bryllupsplanlegging. 43-åringen fridde nemlig til Perry på valentinsdagen i fjor, tre år etter at de først ble romantisk koblet til hverandre. Siden har de vært frem og tilbake med når de skal avholde bryllupet.

I desember skrev Us Weekly at bryllupet i utgangspunktet skulle stå allerede i desember, men at paret hadde valgt å utsette det for å kunne få det lokalet de hadde ønsket seg.

Datoen skal ifølge flere utenlandske medier, deriblant Page Six og People, blitt flyttet til sommeren, da i Japan. People kunne imidlertid nylig avsløre at også den datoen har blitt flyttet, denne gangen på grunn av det mye omtalte coronaviruset.

Katy Perry og Russel Brand filmet i LA i forbindelse med at Kate ble dumpet av Russel via en SMS. Video licensed from Splash Vis mer

- Det var planlagt i Japan med 150 gjester. Katy var veldig spent på å gå mot alteret gravid. De var begge opprømt over at alle bryllupsdetaljene endelig begynte å ferdigstilles, men de har nå pauset dem på grunn av coronaviruset, fortalte en kilde nær paret til magasinet.

Det er enda ukjent når Perry har termin, men på sin Instagram røpte hun at babyen melder sin ankomst til sommeren. Det kan derfor tenkes at artistens drøm om å gå gravid nedover midtgangen kan møte noen utfordringer.

LES OGSÅ: - Brukte to år på å bearbeide bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer