Katy Perry:

Katy Perry gjorde narr av Britneys sammenbrudd

Britney Spears-fansen raser etter kommentarene på Grammys-løperen.

FÅR PEPPER: Britneys fans synes ikke Katy Perrys kommentar om Spears var morsom i det hele tatt. Dette bildet av artistene er tatt på en filmpremiere i 2013. Foto: NTB Scanpix.
FÅR PEPPER: Britneys fans synes ikke Katy Perrys kommentar om Spears var morsom i det hele tatt. Dette bildet av artistene er tatt på en filmpremiere i 2013. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
GIKK FOR GULL: Katy Perry er kjent for sine eksentriske antrekk og fargeglade hårfrisyrer. Men under Grammy Awards var hun ganske nedtonet. Foto: NTB Scanpix.
GIKK FOR GULL: Katy Perry er kjent for sine eksentriske antrekk og fargeglade hårfrisyrer. Men under Grammy Awards var hun ganske nedtonet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

SEOGHØR.NO: Det var mye hud, sterke farger og glitrende stoffer å se på den røde løperen da Grammy Awards gikk av stabelen i Los Angeles natt til mandag (norsk tid).

Og selv om Lady Gaga fikk mye oppmerksomhet for sitt frekke antrekk, så klarte popstjernen Katy Perry (32) også å skape overskrifter.

Da «I Kissed a Girl»-stjernen ankom den røde løperen for å slå av en prat med TV-profilen Ryan Seacrest (42) før showet begynte, gjorde hun nemlig narr av Britney Spears (35)

Perry, som hadde på seg en gullkreasjon fra Tom Ford under Grammy-showet, fortalte til Seacrest at hun hadde vært veldig i tvil om hva hun skulle ha på seg denne kvelden.

- Dette er den siste fargen i i fargepaletten jeg kan bruke. Alt annet har jeg prøvd tidligere, forklarte hun.

Og da Ryan kommenterte at også sveisen hennes var fin og nedtonet, svarte hun kvikt:

USTABIL: For ti år siden gikk Britney gjennom en tøff personlig knekk, og ved en anledning barberte hun av seg håret. Foto: NTB Scanpix.
USTABIL: For ti år siden gikk Britney gjennom en tøff personlig knekk, og ved en anledning barberte hun av seg håret. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg har lyst til å shave av meg alt håret, men jeg sparer det til mitt mentale sammenbrudd.

Kommentaren var rettet mot Britneys veldig offentlige sammenbrudd i 2007, da hun barberte av seg alt håret og gikk løs på en bil med en paraply - før hun ble innlagt på psykiatrisk sykehus.

Britney er fortsatt umyndig og har sin far Jamie som verge etter sammenbruddet.

Perrys uttalelse har ikke falt i god jord hos Britneys fans.

Senere gjentok hun kommentaren under et intervju med CBS, ifølge UsWeekly.som, noe som fikk fans til å opprette emneknaggen #KatyPerryIsOverParty som nå tar av på internett.

Dette er ikke første gang Katy Perry har gjort narr av popstjernen under en prisutdeling.

Da MTV Video Music Awards gikk av stabelen i 2014, var det mange som sperret opp øynene da hun og rapperen Riff Raff (34) kom arm i arm i matchende demin-antrekk fra topp til tå.

Duoen hadde kopiert antrekket Britney Spears og Justin Timberlake dukket opp i under MTV Video Music Awards i 2001 - som de fikk totalslakt av motepressen og ble gjort narr av i lang tid etterpå.

- Vi går for den beste «Verst kledde»-prisen i dag, tvitret Perry den gang før prisutdelingen startet.

Britney Spears har foreløpig ikke kommentert Katys utsagn

LES OGSÅ: Grammy-kjolene vi aldri glemmer