Katy Perry deler trist nyhet

Katten Kitty Purry var ansett som artistens maskot, og dukket til og med opp i en av musikkvideoene hennes. Nå er hun død - etter 15 år med artisten.

MISTET KATTEN: Katy Perry delte den triste nyheten på Instagram. Foto: NTB scanpix
MISTET KATTEN: Katy Perry delte den triste nyheten på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Katheryn Elizabeth Hudson (35), bedre kjent som Katy Perry, har mye å glede seg over om dagen.

I mars gledet hun følgerne sine med nyheten om at hun venter sitt første barn med forloveden Orlando Bloom (43). I sommer venter paret en datter.

Søndag delte imidlertid artisten en trist nyhet på Instagram - katten hennes Kitty Purri var gått bort - 15 år etter at den kom inn i Hudsons liv. Katten er regnet som artistens maskot, og har inspirert til flere sceneelementer - som et stort, oppblåsbart kattehode.

Kitty Purry dukker også opp i starten av «I Kissed A Girl»-musikkvideoen, artistens store gjennombrudd fra 2008.

- Takk for all kosen

I Instagram-innlegget minnes Hudson hvordan katten kom inn i livet hennes.

«Kirry Purry klatret gjennom min daværende kjærestes vindu for femten år siden, høygravid og på jakt etter ly. To kull og mange måneder senere, ble denne gatekatten en kjærlig maskot for mange», skriver hun.

I innlegget har hun lagt ved flere sjarmerende bilder av seg og katten, blant annet fra en videochat hvor de begge ser særdeles misfornøyde ut.

«Dessverre fullførte Kitty sitt niende liv forrige natt. Jeg håper hun hviler i laksefilet og tunatartar helt der oppe i kattemynte-himmelen. Kitty, takk for all kosen og selskapet på veien», fortsetter hun.

I kommentarfeltet gjør fansen uttrykk for at de tar nyheten tungt, og kondolansene strømmer på. Blant dem er Hudsons kostymedesigner, Johnny Wujek.

«Elsker deg Kitty Purry. Du er en legende og du vil helt klart leve i oss alle», skriver han.

Katy Perry og Russel Brand filmet i LA i forbindelse med at Kate ble dumpet av Russel via en SMS. Video licensed from Splash Vis mer

Mistet bestemoren

Også i mars mistet Hudson noen hun var glad i. Bestemoren hennes gikk bort, 99 år gammel.

«Jeg vet ikke når en sjel entrer et nytt kjøretøy, men hvis det finnes et etterliv hvor det er et venterom for de kommende og gående, lurer jeg på om den sjelen som venter på å komme inn i livet mitt får et kyss på pannen fra min søte bestemor, som forlot denne jorden i går», skrev artisten da.

Hudson og Bloom skulle egentlig ha giftet seg i desember, men dette ble utsatt på bakgrunn av at paret ikke fikk lokalet de ønsket seg. Den nye datoen skulle være i sommer, men på grunn av coronaviruset ble det igjen flyttet.

Planen var at paret skulle gi hverandre sitt ja i Japan, med 150 gjester til stede, ifølge flere internasjonale medier. Hudson skulle også gå nedover midtgangen gravid, men det ser altså ikke ut til å bli tilfelle.

LES OGSÅ: - Brukte to år på å bearbeide bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer