Katy Perry:

Katy Perry avslørte sin dårligste elsker

Sangstjernen svarte raskt, da hun måtte rangere tre av sine berømte eks-kjærester. 

KJENTE EKS-KJÆRESTER: Katy Perry har vært i forhold med de tre stjernene Diplo (t.v), Orlando Bloom og John Mayer. Foto: NTB scanpix
KJENTE EKS-KJÆRESTER: Katy Perry har vært i forhold med de tre stjernene Diplo (t.v), Orlando Bloom og John Mayer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Popstjernen Katy Perry (32) avslørte hvilke av ekskjærestene som er best i senga i en livestream på YouTube i helgen.

Sangeren er for tiden opptatt med å promotere det nye albumet «Witness» og lot fansen få et innblikk i livet hennes ved hjelp av fem kameraer satt opp i en villa i Los Angeles.

Blant annet fikk hun besøk av America Ferrera, Dita Von Teese og Sia, men det var med James Corden som gjest hun rangerte eks-kjærestene etter hvem som var best i senga, ifølge Daily Mail.

ANDREPLASS: Katy Perry og Orlando Bloom på Coachella. Foto: NTB Scanpix
ANDREPLASS: Katy Perry og Orlando Bloom på Coachella. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rødmende fortalte hun at DJ'en Diplo (38), som hun datet kort i 2014, får en tredjeplass.

På andreplass ligger skuespilleren Orlando Bloom (40), som hun gjorde det slutt med så tidlig som mars i år, mens på toppen kroner sangeren John Mayer (39).

De to datet av og på over en periode på tre år.

Perry la fort til at alle tre er fantastiske i senga og at hun gjerne ville hoppet til køys med dem igjen hvis hun fikk sjansen.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Konfliktfylt vennskap

«Fireworks»-sangeren har gjennom en årrekke vært i konflikt med Taylor Swift nettopp på grunn av forholdet til John Mayor.

Etter at tre dansere sa opp under Swifts «Red»-turnè for å danse på Perrys «Prismatic»-turnè, ble imidlertid krangelen enda verre. Swift skrev singelen «Bad Blood» som omhandler det trøblete forholdet, samtidig som flere kjendiser tok Perrys side av saken.

Siden har blant annet Nicki Minaj, Calvin Harris og Kim Kardashian uttrykt sin misnøye om Swifts oppførsel, noe som har resultert i at «Bad Blood»-sangeren har trukket seg helt ut fra rampelyset den siste tiden.

Under helgens livestream sa Katy Perry seg villig til å tilgi Taylor Swift etter flere år som uvenner; Taylor har ennå ikke latt høre fra seg.

Åpen om selvmordstanker

Katy Perry gjestet nylig Ariana Grandes minnekonsert for Manchester-ofrene og har i etterkant gjort flere intervjuer der hun har vært svært åpen og ærlig.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ SCENEN: Katy Perry fremførte på minnekonserten for Manchester. Foto: NTB Scanpix
PÅ SCENEN: Katy Perry fremførte på minnekonserten for Manchester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant annet fortalte hun at hun tidligere har slitt med selvmordstanker og at den selvskrevne sangen «By The Grace Of God» hjalp henne gjennom det i 2013.

Rett før Manchester-konserten klippet hun seg også kort, noe hun forklarte med at hun vil føle seg mer som Katherine Hudson - hennes egentlige navn - og ikke Katy Perry.

- Jeg er mye mer nerdete enn folk tror, fortalte hun i livestreamen i helgen. - Fantasien om Katy Perry tok over personligheten min.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer