Katy Perry: - Jeg hadde ingen barndom

Popstjernen Katy Perry avslører at hennes oppvekst ikke var som alle andre barns.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendiser deler gjerne barndomsbilder på sosiale medier - til stor glede for fansen. Mens noen er helt ugjenkjennelige er andre stjerner seg selv lik fra de er noen få år gamle.

Sangeren Katy Perry (31) delte et barnebilde på Instagram. Det er vanskelig å se for seg at den lille jenta med bollesveis og matroskjole en dag skulle bli en av verdens største popstjerner.

Se morsomt bildegalleri med stjernenes barnebilder øverst i saken!

Perry vokste opp med to strengt religiøse foreldre som ikke lot datteren lese noe annet enn Bibelen.

- Jeg hadde ingen barndom. Jeg kommer fra en veldig ikke-aksepterende familie, men jeg er veldig aksepterende, har sangeren tidligere sagt til Vanity Fair ifølge magasinet Billboard.

SØT FRØKEN: Katy Perry har delt et bilde av seg selv lenge før hun ble berømt. På bildet til venstre er hun fem eller seks år, mens bildet til høyre er tatt i desember i år.  Foto: Instagram/ NTB Scanpix
SØT FRØKEN: Katy Perry har delt et bilde av seg selv lenge før hun ble berømt. På bildet til venstre er hun fem eller seks år, mens bildet til høyre er tatt i desember i år. Foto: Instagram/ NTB Scanpix Vis mer

I dag er foreldrene stolte av datterens popkarriere og Katy føler de har vokst sammen med henne.

- Noen ganger vokser foreldrene opp sammen med barna. Mine vokste opp sammen med meg. Jeg prøver ikke lenger å forandre dem og de prøver ikke å forandre meg. Vi er enige om å være uenige.

LES OGSÅ: Ingen kontakt siden skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer