TURTELDUER: Artist Katy Perry og skuespiller Orlando Bloom møtte hverandre under Golden Globe-utdelingen i januar, og har siden blitt kjærester. Her er paret sammen på Hawaii i forrige måned. Foto: Splash News
TURTELDUER: Artist Katy Perry og skuespiller Orlando Bloom møtte hverandre under Golden Globe-utdelingen i januar, og har siden blitt kjærester. Her er paret sammen på Hawaii i forrige måned. Foto: Splash NewsVis mer

Katy og Orlando legger ikke lenger skjul på kjærligheten

Etter å ha lekt katt og mus med fotografene i ukesvis, ble Katy og Orlando tatt på fersken.

KLINTE TIL: Katy og Orlando ble tatt på fersken av fotografene da de kysset på en benk i solfylte Malibu. Foto: Splash News
KLINTE TIL: Katy og Orlando ble tatt på fersken av fotografene da de kysset på en benk i solfylte Malibu. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at duoen møttes under Golden Globe-utdelingen i januar i år, har det gått fort i svingene for artist Katy Perry (31) og skuespiller Orlando Bloom (39).

I februar forlot de en Adele-konsert i samme bil, og senere samme måned dro de på ferie til Hawaii hvor de ble fotografert hånd i hånd.

Orlando skal også ha introdusert sin nye flamme for moren sin da paret besøkte «Ringenes Herre»-stjernens hjemland, England, i forrige uke.

Likevel har turtelduene holdt nokså lav profil i offentligheten og vært påpasselige med å la være å vise de heteste følelsene foran kameraene – frem til nå.

Saken fortsetter under bildet.

Nå har nemlig paparazzifotografene sikret seg et bilde av Orlando og Katy, hvor stjerneduoen kysser lidenskapelig.

– De så veldig forelsket ut, og de viet mye mer oppmerksomhet til hverandre enn til den vakre solnedgangen, forteller et øyevitne til E! News.

Det avslørende bildet ble tatt i strandbyen Malibu, kort tid før paret igjen pakket koffertene og dro på en romantisk helgeferie til San Ysidro Ranch i Santa Barbara.

God kontakt med eksen etter skilsmissen

Orlando Bloom har sønnen Flynn sammen med supermodell Miranda Kerr (32), som han var gift med fra 2010 til 2013. Siden den gang har kjekkasen har vært koblet til skjønnheter som Selena Gomez (23) og Margot Robbie (25) – og nå har han altså en romanse gående med sangfugl Katy Perry.

Både Orlando og Miranda har etter skilsmissen vært åpne om at de fremdeles har et nært forhold, og at de tilbringer mye tid sammen for sønnens skyld.

- Vi er glade i hverandre og bryr oss fremdeles svært mye om hverandre. Vi vil bare at begge skal være lykkelige og vi gjør alt for å opprettholde et nært forhold, har Kerr innrømmet ifølge Daily Mail.

SKILTE LAG: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013. Foto: Scanpix
SKILTE LAG: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her blir stjerneparet tatt på fersken