Katy gav John Mayer egen husnøkkel

Musikerparet har visst tatt forholdet ett skritt videre.

NØKKELEN TIL LYKKE?: Katy Perry skal ha gitt sin langavrige flørt, artisten John Mayer, egen nøkkel til leiligheten hennes i Los Angeles. Selv om det altså kan virke som at forholdet begynner å bli mer seriøst, snek de seg ut fra MTV Music Video Awa Foto: All Over Press
NØKKELEN TIL LYKKE?: Katy Perry skal ha gitt sin langavrige flørt, artisten John Mayer, egen nøkkel til leiligheten hennes i Los Angeles. Selv om det altså kan virke som at forholdet begynner å bli mer seriøst, snek de seg ut fra MTV Music Video Awa Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste månedene har popstjernen Katy Perry (27) og artisten John Mayer (34) datet jevnlig. Begge trives svært godt med å date hverandre, men ifølge kilder skal ikke stjernene ta forholdet så seriøst.

Men nå har imidlertid Perry, som ble skilt fra skuespiller Russel Brand (37) i februar, gitt den sjarmerende sangeren egen husnøkkel. Det hevder en kilde overfor The Sun.

- John synes det er lettere å bo på hotell enn i sin egen L.A.-leilighet. Men Katy insisterer på at han skal bo hos henne. Hun synes det er fornuftig, sier kilden til den britiske tabloidavisen.

27-åringen eier nemlig et eget sted i Los Angeles, og siden forholdet deres tydeligvis begynner å bli mer seriøst, synes hun det føles riktig å gi ham en egen nøkkel til leiligheten sin.

Men selv om vennene og familien til «Part of Me»-sangerinnen er glade for at hun har begynt å komme over eksmannen, trygler de henne om å ikke gå for fort frem, skriver The Sun.

Ifølge venner av popstjernen tullet musikerparet om å gifte seg i et «Elvis-kapell» under en ferietur til Las Vegas nylig. Men både Katy og John skal ha endt opp med å bli for fulle til å gjennomføre noen vielse.  Kanskje utveksling av husnøkler er å foretrekke fremfor utveksling av bryllupsløfter så tidlig i forholdet?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik lurer han jenter med berømmelsen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer