Katy gav John Mayer egen husnøkkel

Musikerparet har visst tatt forholdet ett skritt videre.

NØKKELEN TIL LYKKE?: Katy Perry skal ha gitt sin langavrige flørt, artisten John Mayer, egen nøkkel til leiligheten hennes i Los Angeles. Selv om det altså kan virke som at forholdet begynner å bli mer seriøst, snek de seg ut fra MTV Music Video Awa Foto: All Over Press
NØKKELEN TIL LYKKE?: Katy Perry skal ha gitt sin langavrige flørt, artisten John Mayer, egen nøkkel til leiligheten hennes i Los Angeles. Selv om det altså kan virke som at forholdet begynner å bli mer seriøst, snek de seg ut fra MTV Music Video Awa Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: De siste månedene har popstjernen Katy Perry (27) og artisten John Mayer (34) datet jevnlig. Begge trives svært godt med å date hverandre, men ifølge kilder skal ikke stjernene ta forholdet så seriøst.

Men nå har imidlertid Perry, som ble skilt fra skuespiller Russel Brand (37) i februar, gitt den sjarmerende sangeren egen husnøkkel. Det hevder en kilde overfor The Sun.

- John synes det er lettere å bo på hotell enn i sin egen L.A.-leilighet. Men Katy insisterer på at han skal bo hos henne. Hun synes det er fornuftig, sier kilden til den britiske tabloidavisen.

27-åringen eier nemlig et eget sted i Los Angeles, og siden forholdet deres tydeligvis begynner å bli mer seriøst, synes hun det føles riktig å gi ham en egen nøkkel til leiligheten sin.

Men selv om vennene og familien til «Part of Me»-sangerinnen er glade for at hun har begynt å komme over eksmannen, trygler de henne om å ikke gå for fort frem, skriver The Sun.

Ifølge venner av popstjernen tullet musikerparet om å gifte seg i et «Elvis-kapell» under en ferietur til Las Vegas nylig. Men både Katy og John skal ha endt opp med å bli for fulle til å gjennomføre noen vielse.  Kanskje utveksling av husnøkler er å foretrekke fremfor utveksling av bryllupsløfter så tidlig i forholdet?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik lurer han jenter med berømmelsen